• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1995. gada 25. jūlija noteikumi Nr. 227 "Noteikumi par Latvijas Policijas akadēmijas studentu un doktorandu stipendijām un uzturdevām". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.08.1995., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36142

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr. 228

Grozījums Ministru kabineta 1995. gada 4. jūlija noteikumos Nr. 183 "Noteikumi par G-24 kredīta - 1 milj. ASV dolāru - atkārtotu izmantošanu"

Vēl šajā numurā

01.08.1995., Nr. 113

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 227

Pieņemts: 25.07.1995.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi nr. 227

(prot. nr.40, 22.§) Rīgā 1995.gada 25.jūlijā

Noteikumi par Latvijas Policijas akadēmijas studentu un doktorandu stipendijām un uzturdevām

Izdoti saskaņā ar Izglītības likuma 7.pantu

1. Noteikt Latvijas Policijas akadēmijas studentiem un doktorandiem — Iekšlietu ministrijas iestāžu ierindas un komandējošā sastāva darbiniekiem — šādas stipendijas:

1.1. pirmā posma studentiem, kuri iepriekš nav dienējuši vai arī nodienējuši mazāk par gadu Iekšlietu ministrijas iestāžu ierindas un komandējošā sastāva amatos, — stipendiju atbilstīgi Latvijas Republikas augstāko mācību iestāžu dienas nodaļas studentu stipendijām;

1.2. pirmā, otrā un trešā posma studentiem, kurus uz studijām Latvijas Policijas akadēmijā nosūta Iekšlietu ministrijas iestādes un kuri ir dienējuši Iekšlietu ministrijas iestādēs (neskaitot dienestu studiju laikā) vai bruņotajos formējumos ne mazāk par vienu gadu, — stipendiju 85 procentu apmērā no vidējās mēneša darba samaksas par dienesta pēdējo gadu;

1.3. otrā un trešā posma studentiem, kuri Iekšlietu ministrijas dienestā bijuši tikai Latvijas Policijas akadēmijas studenti, — stipendiju 75 procentu apmērā no jaunākā kārtībnieka minimālās mēneša darba samaksas;

1.4. ceturtā posma studentiem un doktorandiem — stipendiju 85 procentu apmērā no pēdējā amata mēneša darba samaksas; ja viņi Iekšlietu ministrijas dienestā ir bijuši tikai Latvijas Policijas akadēmijas studenti, — 85 procentu apmērā no jaunākā kārtībnieka minimālās mēneša darba samaksas.

2. Attiecināt Ministru Padomes 1992.gada 3.aprīļa lēmumu nr.116 “Par Latvijas Republikas Aizsardzības Spēku karavīru uzturdevām” (oficiāls izdevums AP MP, 1992, 13.nr.) uz Latvijas Policijas akadēmijas visu posmu klātienes studentiem, kā arī klātienes doktorandiem studiju laikā, izņemot brīvlaikus.

3. Ja tiek mainīta Iekšlietu ministrijas iestāžu ierindas un komandējošā sastāva darbinieku darba samaksas sistēma, stipendiju apmērs pārrēķināms atbilstīgi tās nosacījumiem.

4. Saskaņā ar tiesību aktiem šo noteikumu izpratnē Iekšlietu ministrijas iestāžu ierindas un komandējošā sastāva darbinieku darba samaksā ietilpst amatalga, piemaksa par speciālo dienesta pakāpi un piemaksa par izdienu.

5. Šajos noteikumos minētās stipendijas finansējamas valsts budžetā iedalīto līdzekļu ietvaros.

6. Atzīt par spēku zaudējušu Ministru Padomes 1992.gada 26.oktobra lēmumu nr.444 “Par Latvijas Policijas akadēmijas studentu, maģistrantu un doktorandu stipendijām un uzturdevām” (Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājs, 1993, 5.nr.).

Ministru prezidents M.Gailis

Labklājības ministrs, Ministru prezidenta biedrs A.Bērziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!