• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un sociālo lietu komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.08.1995., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36178

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvija - Apvienoto Nāciju Organizācijas acīm

Vēl šajā numurā

01.08.1995., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta ziņas

Valsts un sociālo lietu komitejā

Vakar, 31.jūlijā, Ministru kabineta Valsts un sociālo lietu komiteja savā sēdē akceptēja Tūrisma likumu. Šis ir “jumta likums”, saskaņā ar kuru tiks izstrādāti pārkārtoti normatīvie akti. Likums nosaka valsts institūciju un uzņēmēju kompetenci tūrisma jautājumos, vispārējās prasības tūrisma industrijas darbiniekiem, tūrista tiesības, pienākumus un atbildību. Atsevišķas likuma sadaļas ir veltītas tūrisma nozares attīstības veicināšanai. Likums izstrādāts, ņemot vērā Vispasaules tūrisma organizācijas un Eiropas Savienības tiesību aktus.

Tika pieņemti Pasta noteikumi. Noteikumi izstrādāti saskaņā ar Pasaules pasta konvencijas prasībām un reglamentē ar pasta pakalpojumiem saistītos jatājumus.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu “Par Latvijas Republikas valdības un SOS Kinderdorf International līgumu”. Līgums paredz, ka apvienība SOS bērnu ciematu attīstībai par starptautisko ziedojumu līdzekļiem Bauskas rajona Čslīces pagastā uzcels ciematu bērniem bāreņiem. Ciemati parasti sastāv no 12 mājām. Katru māju aizņem viena ģimene, kurā ir no seši līdz astoņi dažāda vcecuma bērni. Organizācijas mērķis ir radīt bērniem vidi ģimenēm līdzīgās grupās.

Komiteja akceptēja valsts aizsargājamās kultūrvēsturiskās teritorijas “Līvod Randa” direkcijas nodošanu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārziņā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!