• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien pie Jums dodas arī "Latvijas Vēstneša" normatīvo dokumentu 12.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.08.1995., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36296

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mantojumu ziņas

Vēl šajā numurā

08.08.1995., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien pie Jums dodas arī “Latvijas Vēstneša” normatīvo dokumentu 12.burtnīca

Iet “Latvijas Vēstnesis. Dokumenti”, un kāda dīvaina sakritība: līdz ar 400. pamatlaikraksta numuru — jau arī šī gada dokumentu burtnīcu 400. lappuse...

Bet šajās lappusēs šoreiz — Ministru kabineta noteikumi no nr.187, kas pieņemti 4.jūlijā, līdz nr.218, kas pieņemti 18.jūlijā. Un to vidū — acīmredzot pirmām kārtām daudzus interesējošie “Noteikumi par komercbanku sanāciju un bankrotu”, “Komerc-banku noteikumi” un “Noteikumi par fizisko personu noguldījumu kompensāciju”.

Taču tepat parocīgajā burtnīcas kārtojumā ir arī noteikumi par praktizēttiesīgu ārstu, māšu, vecmāšu, feldšeru un laborantu sertifikāciju, par bijušo īpašnieku mantas kompensācijas vērtības noteikšanu un tās salīdzināšanu ar privatizējamo objektu (mantas) pašreizējo vērtību, par valsts nodevu par notariālo darbību izpildi un īpašuma tiesību nostiprināšanu zemesgrāmatā, kā arī pēdējie grozījumi Latvijas Kriminālkodeksā un administratīvo pārkāpumu kodeksā, dažādu institūciju nolikumi un citi tiesību akti.

Tomēr vienlaikus jau top nākamais izdevums — visu šā gada otrā ceturkšņa valsts normatīvo dokumentu tematiskais rādītājs b (bēta) alfabētiskā kārtībā.

Iesim tad nu visi kopā, godātie abonenti, uz tālākajiem “Latvijas Vēstneša” simtiem un “Latvijas Vēstneša” dokumentu lappušu simtiem!

Patiesā cieņā,— Jūsu “Latvijas Vēstnesis”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!