• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.08.1995., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36361

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi un reklāma

Vēl šajā numurā

11.08.1995., Nr. 120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Daina Trautmane paziņo, ka 3.augustā 1995.gadā atsauktas ENAS GRČNVALDS de PIERSON, HERTAS KARLOVICS de GRČNVALDS un ZIEDOŅA VISVALDA CUKAIŅA ZARIŅA 1994.gada 6.septembrī Venecuēlā pie Latvijas Republikas goda ģenerālkonsula Viļa Vītola apliecinātās pilnvaras ar reģistra nr.041, 044 un 043 ESTEREI LAUGALES kundzei, dzīvojošai Maskavas ielā 268/2, dz. 15, Rīgā.

 

REGČNA RUBENE paziņo, ka viņa atsauc savas pilnvaras, kuras viņa izdevusi SELVIM SELGAM — apliecinātu 1994.gada 18.novembrī pie notāra Aleksandra Gārša, un DAIGAI FREIMANEI — apliecinātu 1995.gada martā Dienvidaustrālijā, par viņas nekustamā īpašuma Rīgā, Merķeļa ielā 9, pārdošanu.

Zvērināta notāre Gunta Zvirgzdiņa

 

Zvērināta notāre Ināra Reliņa paziņo, ka MARKS GERŠANOKS atsaucis savas pilnvaras, kuras izdevis MARIJAI RAKOVSKAI izīrēt dzīvokli nr.6(seši) Rīgā, Rododendru ielā 1 (viens), un pārvaldīt un pārzināt garāžu nr.234 sabiedrībā “Kleist-Rīga” Rīgā, Kleistu ielā 41. Minētās pilnvaras apliecinājusi zvērināta notāre Ināra Reliņa 1995.gada 5.maijā, reģistra nr.3466, un 1995.gada 7.jūlijā, reģistra nr.5258.

Dzīvs — vai miris

Rīgas pilsētas Centra rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu HAJU KURMANIS (KURMAN), dzimušu Pečirštecher 1876.gada 16.martā Rīgā. Viņas pēdējā zināmā dzīves vieta bija Rīgā, Palīdzības ielā 15—1, no kurienes izrakstīta 1941.gada 13.augustā;

RAŠELI BERGMANIS, dzimušu KURMANIS (KURMAN), 1902.gada 6.augustā Rīgā, līdz 1941.gada 18.aprīlim dzīvojušu Rīgā, Palīdzības ielā 15—1, izrakstītu uz L.Paegles ielu 22—19;

LILIJU KUTNIKS, dzimušu KURMANIS (KURMAN) 1907.gada 14.maijā Rīgā.

Ja Haja Kurmanis, Rašele Bergmanis un Lilija Kutniks neatrodas bezvēsts prombūtnē, viņām jāierodas Rīgas pilsētas Centra rajona tiesā un jāpaziņo sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir zināma Hajas Kurmanis, Rašeles Bergmanis un Lilijas Kutniks atrašanās vieta, par to paziņot Rīgas pilsētas Centra rajona tiesai.

 

Rīgas Kurzemes rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu 1968.gadā Rīgā dzimušo SERGEJU GRIBKOVU.

Lūdzam promesošo ierasties tiesā Rīgā, Daugavgrīvas ielā 58, vai paziņot savu atrašanās vietu, pretējā gadījumā viņš tiks izsludināts par mirušu.

Lūdzam visus, kas zina pazudušā uzturēšanās vietu vai kam ir zināms par viņa nāvi, ziņot par to tiesai.

 

Rēzeknes rajona tiesā ir saņemts pieteikums izsludināt par mirušu BERNARDU RUPAINI, dzim. 1908.gadā.

Ja minētā persona ir dzīva vai kādam ir zināma viņas atrašanās vieta, lūdzam ziņot par to Rēzeknes rajona tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

 

Preiļu rajona tiesā saņemts iesniegums izsludināt par mirušu JĀZEPU ZALĀNU.

Pēc tuvinieku ziņām minētais pilsonis 1946. gada 2. janvārī nošauts Jēkabpils rajona Atašienē.

Tiesa lūdz atsaukties visus, kam ir ziņas par Jāzepu Zalānu, vai, ja minētais pilsonis ir dzīvs, viņam jāpiesakās Preiļu rajona tiesā triju mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!