• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidenta vietas izpildītājs, Saeimas priekšsēdētājs Anatolijs Gorbunovs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.1995., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36381

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Otrdiena, 22.08.1995.

Laidiena Nr. 125, OP 1995/125

Vēl šajā numurā

17.08.1995., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

DARBDIENĀS, DARBOS UN DIENĀS

Valsts prezidenta vietas izpildītājs, Saeimas priekšsēdētājs Anatolijs Gorbunovs

Kopš 27. jūlija, kad ikgadējā atvaļinājumā devās Valsts prezidents Guntis Ulmanis, viņa pienākumus saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmes 52. pantu nākas pildīt Saeimas priekšsēdētājam Anatolijam Gorbunovam. Tātad vēl nedēļa, līdz 23. augustam, — abu amatu apvienojumā.

Bet kā pagājusi kaut vai aizvadītā nedēļa, kura līdzīgi parastajām nedēļām logojas no vienas Saeimas plenārsēdes līdz otrai plenārsēdei, no vienas ceturtdienas līdz otrai ceturtdienai? Lūk, darbu virtene, kura ne katrreiz guvusi publisku atspoguļojumu.

Ceturtdiena, 10. augusts, — jāvada kārtējā Saeimas plenārsēde ar visām tās rūpēm.

Piektdiena, 11. augusts, — darbs ar Saeimas dokumentiem, Saeimas priekšsēdētājam adresētajām vēstulēm un iesniegumiem; tikšanās ar Saeimas deputātiem un Kancelejas darbiniekiem par likumdošanas un Saeimas darba organizatoriskajiem jautājumiem; apsveikuma telegrammas nosūtīšana Viļānu pilsētas domei un viļāniešiem sakarā ar pilsētas 500. gadadienu; pēcpusdienā — tikšanās ar vēlētājiem Dobelē kā “Latvijas ceļa” Zemgales saraksta deputāta kandidātam.

Sestdiena, 12. augusts, — piedalīšanās Mazsalacas pilsētas svētkos; tikšanās ar pilsētas uzņēmējiem un inteliģenci Mazsalacas skolā; Vidzemes “Spieta” dalībnieku sveikšana Mazsalacas Lībiešu pilskalnā.

Svētdiena, 13. augusts, — mājas un dārza darbi Mārupē.

Pirmdiena, 14. augusts, — darbs ar Saeimas dokumentiem; Saeimas Prezidija sēdes vadīšana.

Otrdiena, 15. augusts, — piedalīšanās Vissvētās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkos Aglonā.

Trešdiena, 16. augusts, — savu Saeimas deputāta un komisijas locekļa pienākuma pildīšana, piedaloties Tautsaimniecības, agrārās un reģionālās politikas komisijas kārtējā sēdē; piedalīšanās Saeimas frakcijas “Latvijas ceļš” sēdē; darbs ar Saeimas dokumentiem, gatavojoties nākamās dienas plenārsēdei.

Ceturtdiena, 17. augusts, — Saeimas plenārsēdes vadīšana...

A t t ē l ā : kāds mirklis aizvadītās svētdienas cēlienā ģimenes vidū — dzīvesbiedre Lidija Gorbunovas kundze, mamma Aleksandra Gorbunovas kundze, dēls Edgars, vedekla Inga, mazais Roberts un uzticamais mājas sargs Pinka.

Foto: Uldis Pāže

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!