• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas priekšsēdētāja 1995. gada 4. septembra paziņojums "Saeimas priekšsēdētāja paziņojums". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.09.1995., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36560

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimā otrdien, 5.septembrī

Vēl šajā numurā

05.09.1995., Nr. 134

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Saeimas priekšsēdētājs

Veids: paziņojums

Pieņemts: 04.09.1995.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas priekšsēdētāja paziņojums

Kandidējot 5.Saeimas vēlēšanās, iestājos LC , jo vēlējos strādāt kopā ar cilvēkiem, kuri spējīgi šajā grūtajā laikā uzsākt reformas. “Latvijas ceļš” spēja vienoties pats un vienoja arī citus tikai tāpēc, ka strādājām kā komanda. To ne vienu reizi vien esmu pasvītrojis arī uzrunās LC kongresos un konferencēs: “Kā komanda iesākām darbu un kā komanda to pabeigsim, un kandidēsim 6.Saeimas vēlēšanās ar pilnu atbildību par to, ko esam un ko neesam izdarījuši.”

Vēlēšanu galvenos principus esmu izklāstījis arī savā uzrunā pēdējā LC konferencē. Es neaicināju uz skaļumu un uzbāzīgumu un nevarēju to darīt tāpēc, ka tas ir pilnīgi pretrunā ar manu raksturu un uzskatiem. Diemžēl LC vēlēšanu kampaņas vadītāji un eksperti šo atziņu nav ņēmuši vērā, jo lielā tirāžā ir izgatavots mans portrets un kā vienīgais izplatīts daudzās vietās.

Varbūt esmu vainīgs, ka pēc tam, ieraugot pirmo plakātu Balvos, savu sašutumu pārāk korektā veidā esmu izteicis dažiem LC valdes locekļiem. Kā atbildi esmu saņēmis mierinājumu: “Tāds ir priekšvēlēšanu laiks!” vai arī “Cilvēki to vērtē dažādi”. Dažādi cilvēki tiešām var to vērtēt dažādi, es katrā ziņā jūtos slikti, un man ir neērti to cilvēku priekšā, kuriem tādas lietas nav pieņemamas.

Piekrītu būt attēlos, bet tikai kopā ar citiem LC biedriem.

Patiesā cieņā un cerībā uz izpratni,—

A.Gorbunovs

1995.gada 4.septembrī

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!