• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iznācis "Zemes Reformas Vēstneša" 4. numurs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.09.1995., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36599

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

06.09.1995., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iznācis "Zemes Reformas Vēstneša" 4. numurs

Kopš vakardienas pie saviem nopietniem interesentiem dodas “Zemes Reformas Vēstneša” 4. burtnīca. Pirmo tiesu šā “Latvijas Vēstneša” pielikuma zemes ierīcības lietās jau iegādājušies uzmanīgākie Latvijas lauksaimniecības izstādes apmeklētāji Vecaucē. Tagad to var saņemt Rīgā, mūsu parastajās izplatīšanas vietās: preses kioskā pie “Saktas” puķu tirdziņa (Merķeļa ielas pusē), Rīgas Apgabaltiesas un Augstākās tiesas namā (Brīvības bulvāra un Tērbatas ielas stūrī) un redakcijas Sludinājumu daļā (Baznīcas ielā 4a, pie viesnīcas “Latvija”, IV stāvā). Bet izdarīgākās Valsts zemes dienesta nodaļas saviem darbiniekiem un interesentiem iepērk vairumā tieši redakcijā (Bruņinieku ielā 36, A.Čaka ielas galā, II stāvā).

Patlaban redakcija kārto vajadzīgos dokumentus, lai izdevumu reģistrētu kā profesionālu žurnālu, kuru var abonēt un gaidīt mājā pašu atnākam līdz ar pārējo pastu.

Taču tas būs ar 1996. gadu. Tagad vēl — kā līdz šim: viss atkarīgs no katra personiskās intereses. Tāpēc pavērsim kaut vai tikai satura rādītāju.

Tātad — “Zemes Reformas Vēstneša” 4. burtnīcā ir:

Likums “Par valsts meža izmantošanu” un Ministru kabineta noteikumi par materiālo atbildību par meža apsaimniekošanu un izmantošanas noteikumu pārkāpumiem, par valsts un pašvaldību zemes izsoles kārtību, par grozījumiem vairākos zemes reformas normatīvajos aktos. Latvijas kartogrāfijas attīstības koncepcija un profesionāli pārspriedumi par to. Saistoši dokumenti par darījumu noformēšanu ar zemes īpašumiem, par laulātā mantošanas tiesībām, par zemes izpirkšanas līgumu noslēgšanas kārtību pilsētās. Par vecāko, XV — XVI gadsimta, Latvijas zemesgrāmatu, par valsts rezervei nepieciešamo pārtikas kviešu un rudzu iepirkuma kārtību 1995. gadā un augstvērtīgas ziemāju sēklas iegādes iespējām. Par mazās alternatīvās lauku enerģētikas lietām, par kultūras pieminekļiem, tā īpašniekiem un mantiniekiem, par pasaules akmeņu kalendāru Andrupenes lūkotavā un šo to citu...

Lai Jums noder! Jūsu “Latvijas Vēstnesis”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!