• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 4.septembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.09.1995., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36706

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas parlamentā - Norvēģijas parlamenta vadītāja

Vēl šajā numurā

08.09.1995., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par Saeimas Prezidija 4.septembra sēdi

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs, pievienojot savu atzinumu par to tālākvirzīšanu, ziņos Saeimas sēdē.

2. Prezidijs nolēma sasaukt Saeimas kārtējo sēdi 1995.gada 6.septembrī no pulksten 14.00 līdz 18.00 un turpināt to 7.septembrī no pulksten 9.00 līdz 17.00.

Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1995.gada 6. un 7.septembra sēdes darba kārtību.

3. Nolēma sasaukt Frakciju padomes sēdi 5.septembrī pulksten 16.00, lai izvērtētu un izlemtu, kuri likumprojekti obligāti iekļaujami 5. Saeimas darba kārtībā.

4. Izskatīja Centrālās vēlēšanu komisijas informāciju par to, ka saskaņā ar Latvijas Republikas likuma “Par 5. Saeimas vēlēšanām” 57.pantu deputāta Joahima Zīgerista vietā, kurš izslēgts no Saeimas sastāva, stājas nākamais kandidāts no LNNK deputātu kandidātu saraksta Zemgales vēlēšanu apgabalā — Vilnis Kazāks.

Prezidijs neiekļāva minēto jautājumu sēdes darba kārtībā, jo nebija saņemts V.Kazāka iesniegums par to, ka viņš piekrīt pildīt deputāta pienākumus.

5. Izskatīja Saimnieciskās komisijas lēmumu par Ministru kabineta iesniegto valsts budžeta grozījumu projektu.

6. Pieņēma zināšanai Ārlietu komisijas lēmumu par Saeimas deputātu kā starptautisko novērotāju piedalīšanos Azerbaidžānas parlamenta vēlēšanās 1995.gada 12.novembrī.

Prezidijs nolēma, ka nebūtu lietderīgi izskatīt minēto jautājumu, jo novembrī darbu jāsāk jaunajai — 6. Saeimai.

7. Pieņēma lēmumu par izdevumu tāmi sakarā ar Norvēģijas Karalistes stortinga prezidentes Kirsti Kolles Grondāles oficiālo vizīti Latvijā no 1995.gada 6.septembra līdz 8.septembrim.

8. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: A.Berķim (Saeimas 30.augusta sēdē), O.Brūveram (Saeimas 30.augusta sēdē, I.Bukovskim (Saeimas 30.augusta sēdē), M.Grīnblatam (Saeimas 30.augusta sēdes daļā), A.Kreitusam (Saeimas 30.augusta sēdes daļā), G.Meierovicam (Saeimas 30.augusta sēdes daļā), I.Sāmītei (Saeimas 23.augusta ārkārtas sēdē un 24.augusta sēdē), F.Stroganovam (Saeimas 30.augusta sēdes daļā), A.Stankēvičai (Saeimas 10.augusta sēdē, kā arī 16. un 17.augusta sēdē).

9. Deputātes I.Sāmītes iesnieguma izskatīšana par kavējumu attaisnošanu Saeimas darba laikā no 1.septembra līdz 10.septembrim sakarā ar piedalīšanos ANO 4. Vispasaules sieviešu konferencē Pekinā tika atlikta.

10. Piešķīra komandējumus:

1) Rietumeiropas savienības asamblejas Latvijas pastāvīgās delegācijas vadītājam A.Berķim un delegācijas sekretārei I.Pētersonei laikā no 9.septembra līdz 15.septembrim uz Rietumeiropas savienības asamblejas Parlamentāro un sabiedrisko attiecību komitejas sēdi Atēnās (Grieķija);

2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem I.Daudišam, A.Lambergam un U.Lakševicam laikā no 14.septembra līdz 18.septembrim uz BENILUKSA Komunikāciju komitejas kārtējo sēdi Roterdamā (Nīderlande);

3) Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas Politisko lietu komitejas loceklim A.Kiršteinam laikā no 16.septembra līdz 19.septembrim uz Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas Politisko lietu komitejas kārtējo sēdi Prāgā (Čehija);

4) Saeimas Ārlietu biroja konsultantam I.Aizstrautam laikā no 6.novembra līdz 19.novembrim uz Ziemeļatlantijas asamblejas rīkoto parlamentu darbinieku apmācības programmu Briselē (Beļģija) un Viltona Parkā (Lielbritānija);

5) Saeimas priekšsēdētājam A.Gorbunovam, priekšsēdētāja palīdzei K.Pētersonei, Kancelejas direktoram M.Steinam un Ziņu dienesta vadītājai I.Pomerei laikā no 10.septembra līdz 13.septembrim oficiālā vizītē uz Helsinkiem (Somija).

Saeimas sekretārs I.Daudišs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!