• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēlreiz - par RAF medicīnas mazautobusiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.09.1995., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/36952

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Triju Zvaigžņu ordeņa domē

Vēl šajā numurā

27.09.1995., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēlreiz — par RAF medicīnas mazautobusiem

Ministru prezidentam

M.Gaiļa kungam

Labklājības ministram

I.Bērziņa kungam

Veselības aizsardzības valsts ministram

P.Apiņa kungam

1995.gada 19.septembrī konkursa komisija pieņēma lēmumu “Ātrās medicīniskās palīdzības” automobiļus iegādāties ārzemju firmās “CITROEN”, “CHEVROLET” un “RENAULT”. Mūsu mikroautobusiem RAF ir pateikts “Nē!” Šajā sakarā atkārtoti gribam vērst cienījamo ministru uzmanību uz to, ka komisijas lēmums nav pietiekami pārdomāts. Mūsu teikto pamatosim ar sekojošiem salīdzinājumiem.

Par naudu, kas nepieciešama vienas ārzemju firmas mašīnas iegādei, var iegādāties divus vai trīs RAF automobiļus, turklāt tiek garantēta rezerves daļu piegāde un tehniskā apkalpošana. Tas ir nozīmīgi, ja ņem vērā valsts budžeta kritisko stāvokli un nepietiekošos naudas līdzekļus, kas tiek piešķirti veselības aizsardzībai.

Akciju sabiedrībai RAF 250 sanitāro mikroautobusu pasūtījums nav “dzīvības un nāves” jautājums, tā ir tikai puse no viena mēneša ražošanas programmas, bet, ignorējot Latvijas automobiļu rūpnīcu, kā arī savas valsts jau daļēji sagrautās rūpniecības intereses, Jūs graujat Latvijas preču autoritāti vispār, tai skaitā RAF produkcijas autoritāti.

Taču, neskatoties uz Jūsu noliedzošo attieksmi, pieprasījums pēc mūsu mikroautobusiem ir gan Latvijā, gan NVS, turklāt savus pasūtījumus ir atjaunojusi Bulgārija.

Jau četrus gadus nežēlīgas konkurences, nestabilitātes un ekonomisko nekārtību apstākļos mēs cīnāmies par izdzīvošanu, nesaņemot nekādu jūtamu atbalstu no Latvijas valdības.

Aicinām tagadējo un nākamo Latvijas valsts valdību nepieļaut vēl esošo Latvijas rūpniecības uzņēmumu iznīcināšanu! Bez attīstītas rūpniecības Latvijai nav nākotnes!

A/S RAF arodbiedrības
priekšsēdētājs N.Zamjatins
Latvijas apvienotās arodbiedrības
“Latvijas metāls”
priekšsēdētāja L.Gavrilova

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!