• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.09.1995., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/37039

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu Reģistra ziņas

Vēl šajā numurā

29.09.1995., Nr. 149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

Laulības līgums

Jelgavas pilsētas dzimtsarakstu nodaļā 1995. gada 21. septembrī reģistrēts laulības līgums nr.4 par laulāto mantiskajām atttiecībām. BRIGITA ROZENFELDE no vienas puses un IGORS ROZENFELDS no otras puses, abi dzīvo Dobeles rajona Annenieku pagasta “Rožlaukos”, noslēdza līgumu 1995. gada 9. jūnijā Saldū pie zvērinātas notāres Baibas Skrebas.

Maksātnespējas atzīšana

Ar Latvijas Saimnieciskās tiesas 1995. gada 4. septembra spriedumu valsts saimniecība “RČGA” atzīta par maksātnespējīgu.

Kreditoriem pretenzijas jāiesniedz triju mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas tiesas ieceltajam administratoram Mārim Gailītim Biķernieku ielā 121, Rīgā, LV—1079.

Licencēšanas komisijas paziņojums

Finansu ministrija paziņo, ka licencēšanas komisija saskaņā ar likuma “Par apdrošināšanu” 24. pantu izsniegusi licenci apdrošināšanas akciju sabiedrībai “BALTIJAS TRANSPORTA APDROŠINĀŠANA”, kas atrodas Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 63, par tiesībām nodarboties ar VESELČBAS APDROŠINĀŠANU (APDROŠINĀŠANU PRET SLIMČBĀM).

Dzīvs — vai miris

Jelgavas rajona tiesā saņemts pieteikums AUGUSTA FUNKERA, dzimuša 1870.gada 2.oktobrī, kura pēdējā zināmā dzīves vieta bija Jelgavas apriņķa Kalnciema pagasta “Jaunzemju Putriņās”, izsludināšanai par mirušu.

Tiesa uzaicina visas personas, kurām ir zināma Augusta Funkera atrašanās vieta, ziņot par to Jelgavas rajona tiesai mēneša laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.l

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ir saņemts pieteikums AUGUSTA ALEKSANDRA SIETNIEKA, dzimuša 1903.gada 3.augustā, kura pēdējā dzīves vieta bija Valmieras rajona Rencēnu pagasta “Lūķi”, izsludināšanai par mirušu.

Ja Augusts Aleksandrs Sietnieks nav miris, viņam jāierodas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par Augusta Aleksandra Sietnieka atrašanās vietu, paziņot par to rakstiski tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.l

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!