• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valdības 3. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.1995., Nr. 152 https://www.vestnesis.lv/ta/id/37098

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts un sociālo lietu komitejā

Vēl šajā numurā

04.10.1995., Nr. 152

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRU KABINETA ZIŅAS

Valdības 3. oktobra sēdē

Vakar, 3. oktobrī, valdības kārtējā sēdē iesniegšanai Saeimā tika akceptēts Latvijas un Uzbekistānas valdību līgums par gaisa satiksmi un Latvijas un Baltkrievijas valdību nolīgums par automobiļu starptautisko satiksmi. Akceptēts arī Latvijas Republikas un Itālijas Republikas valdību nolīgums par pasažieru un kravu starptautiskajiem pārvadājumiem ar autotransportu.

Valdība akceptēja iesniegšanai Saeimā grozījumu projektu likumā “Par Valsts ieņēmumu dienestu”. Saskaņā ar tiem Valsts ieņēmumu dienesta sastāvā paredzēts izveidot Muitas tarifu un preču klasifikācijas departamentu, likvidējot līdzšinējo Muitas tarifu un likumdošanas departamentu.

Akceptēti noteikumi par valsts zemes nomu, kuros paredzēta kārtība, kādā ministrijas un citas valsts institūcijas slēdz līgumus par ministriju valdījumā nodotās zemes iznomāšanu fiziskajām un juridiskajām personām.

Tika akceptēti arī suņu un kaķu turēšanas noteikumi, kas nosaka vienotu suņu un kaķu reģistrācijas, uzskaites un turēšanas kārtību Latvijas Republikā. Minēto MK noteikumu ievērošanu kontrolēs pašvaldības. Tām arī dotas tiesības ierobežot vai aizliegt suņu un kaķu turēšanu, kā arī noteikt to maksimālo skaitu mājā vai dzīvoklī.

Lai nepieļautu cenu palielināšanos sakarā ar gaidāmo labības importu, valdība samazināja ievedmuitas tarifus līdz 0,5 procentiem kviešiem, rudziem un miežiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!