• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 9.oktobra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.1995., Nr. 154 https://www.vestnesis.lv/ta/id/37173

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Komisijas iesniegums

Vēl šajā numurā

06.10.1995., Nr. 154

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par Saeimas Prezidija 9.oktobra sēdi

1. Sēdē izskatīja sešus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs, pievienojot savu atzinumu par to tālākvirzīšanu, ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta E.Inkēna iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu.

Prezidijs nolēma piešķirt deputātam E.Inkēnam neapmaksātu atvaļinājumu laikā no 12.oktobra līdz 20.oktobrim un ziņot par to Saeimai nākamajā Saeimas sēdē.

3. Pamatojoties uz Saeimas Kārtības ruļļa 15.pantu, Saeimas Prezidijs nolēma atzīt Saeimas sēžu kavējumus par neattaisnotiem un uzlikt sodu 20 procentu apmērā no mēneša pamatalgas par katru sēdi šādiem deputātiem:

1) par 6. un 7.septembra sēdi: A.Amerikam, I.Bukovskim, Ē.Kažam, O.Kostandam, J.Kušnerei, A.Saulītim;

2) par 7.septembra sēdi: I.Bukovskim, M.Grīnblatam, J.Jurkānam, O.Kostandam, J.Kušnerei, A.Saulītim;

3) par 13. un 14.septembra sēdi:

A.Amerikam, J.Jurkānam, Ē.Kažam, O.Kostandam, J.Kušnerei, A.Saulītim;

4) par 21.septembra sēdi: J.Jurkānam, O.Kostandam, J.Kušnerei, A.Saulītim;

5) par 28.septembra sēdi: O.Kostandam, J.Kušnerei, A.Prēdelei, A.Saulītim, L.Stašam, J.Urbanovičam.

Prezidijs attaisnoja deputāta A.Gorbunova 6.septembra sēdes daļas kavējumu, deputāta A.Kiršteina 6.septembra sēdes daļas kavējumu, deputāta A.Panteļējeva 6.septembra sēdes kavējumu, deputātes I.Folkmanes 13.septembra sēdes daļas kavējumu, deputāta E.Kides 28.septembra sēdes daļas kavējumu, deputāta A.Pētersona 28.septembra sēdes kavējumu un deputāta A.Rozentāla 28.septembra sēdes kavējumu.

4. Sakarā ar to, ka Saeimas 1995.gada 5.oktobra ārkārtas sēde tiks turpināta 12.oktobrī pulksten 9.00, Saeimas Prezidijs nolēma sasaukt Saeimas kārtējo sēdi 12.oktobrī pulksten 11.00 un apstiprināja izsludināšanai sēdes darba kārtību.

5. Sakarā ar to, ka nams Jūrmalā, Jūras ielā 13, tiek nodots likumīgās īpašnieces mantiniekiem, Saeimas Prezidijs pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 1995.gada 10.janvāra lēmumā “Par Saeimas štatu sarakstu 1995.gadam”.

6. Prezidijs izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: A.Berķim (Saeimas 5.oktobra sēdes daļā); A.Čepānim (Saeimas 5.oktobra sēdē); O.Dreģei (Saeimas 5.oktobra sēdes daļā); M.Graudiņam (Saeimas 5.oktobra sēdes daļā); A.Počai (Saeimas sēdēs laikā no 9.oktobra līdz 21.oktobrim); V.Puriņai (Saeimas 5.oktobra ārkārtas sēdes daļā); L.Stašam (Saeimas 5.oktobra ārkārtas sēdē); I.Sāmītei (Saeimas sēdēs laikā no 5.oktobra līdz 16.oktobrim); M.Virsim (Saeimas 5.oktobra sēdē).

Saeimas sekretāra biedre I.Folkmane

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!