• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Valsts prezidenta valsts vizīti Zviedrijas Karalistē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.10.1995., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/37299

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Saeimas frakciju pārstāvjiem - Lielbritānijas Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks

Vēl šajā numurā

13.10.1995., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas Valsts prezidenta valsts vizīti Zviedrijas Karalistē

Pirmdien, 16. oktobrī, sāksies Latvijas Republikas Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa valsts vizīte Zviedrijā. Pēc ierašanās Arlandes lidostā un sagaidīšanas ceremonijas karaļnamā augstajam viesim un viņa kundzei tiks rīkotas pusdienas kopā ar karalisko ģimeni. Pēc tam paredzēta vizīte pie Riksdaga spīkera, sarunas ar ministru prezidentu un valdības locekļiem. Pirmajā viesošanās dienā notiks arī preses konference, ziedu nolikšana latviešu kapsētā Meža kapos. Vakarā Latvijas vēstniecībā mūsu prezidents rīkos pieņemšanu Zviedrijas latviešiem; vakariņās karaļnamā Zviedrijas karalis un LR Valsts prezidents teiks oficiālas runas.

Nākamā — 17. oktobra — diena sāksies ar Karaliskās bibliotēkas, Baltijas studiju lasītavas, kā arī Stokholmas Ekonomikas skolas apmeklējumu; notiks diskusija ar Zviedrijas uzņēmējiem, akadēmiķiem un citām personām. Savukārt vizītes trešajā un pēdējā dienā — 18. oktobrī — Guntim Ulmanim paredzēta meža saimniecības un papīra ražotnes apskate, Norčēpingas pilsētas nama apmeklējums, kur tiks rīkotas arī pusdienas, bet pēc tam viņš dosies uz Gēteborgu, apskatīs autorūpnīcu “Volvo”, Gēteborgas ostu, kuģniecības uzņēmumu “Stena Line” un jauno operu. Pēc svinīgām vakariņām — atvadīšanās no Zviedrijas zemes un izlidošana uz Rīgu.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!