• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas priekšsēdētājam Anatolijam Gorbunova kungam - Vācijas Šlēsvigas-Holšteinas zemes Landtāga prezidente. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.10.1995., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/37402

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi nr. 300

Grozījums Ministru kabineta 1995.gada 18.jūlija noteikumos nr.222 "Latvijas Tūrisma padomes nolikums"

Vēl šajā numurā

21.10.1995., Nr. 162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas priekšsēdētājam Anatolijam Gorbunova kungam —

Vācijas Šlēsvigas–Holšteinas zemes
Landtāga prezidente

1995.gada 12.oktobrī

Augsti godātais priekšsēdētāja kungs!

Atgriežoties mājās no pieredzes apmaiņas brauciena uz Lietuvu, Latviju un Igauniju šā gada 1.—6.oktobrī, vēlos delegācijas dalībnieku vārdā pateikties Jums par izrādīto viesmīlību un sirsnīgo uzņemšanu Jūsu zemē.

Šī pirmā Šlēsvigas–Holšteinas Landtāga deputātu vizīte Latvijā bija pierādījums tam, ka mūsu kopīgi veicinātā Baltijas jūras valstu sadarbības stiprināšana un divpusējas parlamenta sadarbības veidošana notiek draudzības un savstarpējas uzticēšanās garā.

Labas attiecības Baltijas jūras reģionā, kuras aptver visas Baltijas jūras krastos atrodošās valstis, ir nozīmīgs pamats turpmākai Jūsu valsts, kā arī visa Baltijas reģiona valstu mierīgai attīstībai.

Es ļoti ceru, ka vēlēšanu rezultāti, kurus mēs Rīgā sīki un pamatīgi apspriedām, nekavēs šo pozitīvo procesu.

Šajā sakarā es vēlreiz uzsveru to, ka Šlēsvigas–Holšteinas Landtāgs stingri atbalsta centienus paplašināt Eiropas Savienību austrumu virzienā un savu iespēju robežās atbalsta Eiropas Savienības aktīvāku iesaistīšanos ES programmā sadarbībai Baltijas jūras reģionā. Turpmākie attīstības tempi būs atkarīgi arī no tā, cik lielā mērā izdosies panākt, lai parlamenti daudz vairāk nekā līdz šim iesaistītos Baltijas jūras reģiona valstu sadarbības intensificēšanā un padziļināšanā.

Baltijas jūras valstu parlamentāriešu konference šajā ziņā sniedz lielu ieguldījumu, tomēr paralēli nepieciešama arī divpusējo kontaktu padziļināšana, kā to parādīja Rīgas apmeklējums.

Jau tagad priecājos par mūsu personisko kontaktu turpināšanos 1996.gada 22.—25.jūlijā parlamentāriešu sanāksmē Ķīles nedēļas ietvaros, uz kuru es jau tagad Jūs sirsnīgi ielūdzu.

Vēlu Jums visu to labāko un ceru, ka, arī turpmāk veicot Saeimas priekšsēdētāja pienākumus, Jūs varēsit strādāt savas valsts labā.

Ar draudzīgu sveicienu,—

Ūte Erdsīke–Rāve

Norvēģijas Stortinga prezidente

1995.gada 20.septembrī

Godātais kolēģi!

Es vēlētos pateikties Jums par sirsnīgo uzņemšanu un viesmīlību, kādu izjutu savas nesenās Latvijas vizītes laikā. Šī viesošanās man deva iespēju apmainīties ar lietderīgiem un interesantiem viedokļiem ar Jums un citiem jūsu valsts politikas vadītājiem.

Mūsu tikšanās vēlreiz apstiprināja manu pārliecību, ka mūsu valstu attiecības ir teicamas, un es arī ceru, ka šī vizīte ir vēl vairāk stiprinājusi mūsu abpusējās saites. Esmu pārliecināta, ka stabilās attiecības, kas veidojas starp Latviju un Norvēģiju, ir izveidojušas pamatu mūsu sadarbības paplašināšanai arī praktiskās jomās.

Es ļoti ceru, ka drīzumā mēs Norvēģijā varēsim atmaksāt Jūsu viesmīlību, tādēļ izmantoju šo iespēju, lai vēlreiz uzaicinātu Jūs un Saeimas delegāciju ierasties Norvēģijā kā Stortinga viesiem.

Atļaujiet man ar Jūsu starpniecību izteikt pateicību visiem Jūsu darbiniekiem, kuri tik daudz darīja, lai mana vizīte būtu patīkama un sekmīga.

Vēlreiz pateicos un apliecinu savu dziļāko cieņu.

Ar sirsnīgu sveicienu,—

Kirsti Kolle Grondāla

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!