• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 1995.gada 20.novembra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.1995., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38067

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labs pamats Latvijas turpmākajam darbam ceļā uz Eiropu

Vēl šajā numurā

23.11.1995., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par Saeimas Prezidija 1995.gada 20.novembra sēdi

1. Sēdē izskatīja divpadsmit saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs, pievienojot savu atzinumu par to tālākvirzīšanu, ziņos Saeimas sēdē.

2. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1995.gada 23.novembra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju par Saeimas pastāvīgajās komisijās ievēlētajām amatpersonām.

4. Izskatīja Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas iesniegumu par otras konsultanta štata vietas iedalīšanu sakarā ar to, ka ir palielinājies minētās komisijas darba apjoms, jo ir pievienota daļa pienākumu no likvidētās Vides un sabiedrisko lietu komisijas.

Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saimnieciskajai komisijai izskatīšanai.

5. Prezidijs nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai izskatīšanai arī Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas iesniegumu par komisijas štata vietām.

Prezidijs nolēma lūgt arī pārējās Saeimas pastāvīgās komisijas pārskatīt štatu sarakstu un līdz 1.decembrim iesniegt savus priekšlikumus Saeimas Kancelejā, lai tos apkopotu un iesniegtu izskatīšanai Saimnieciskajā komisijā.

6. Prezidijs nolēma nosūtīt Saeimas frakcijām un pastāvīgajām komisijām 5.Saeimas darbības laikā nepieņemto likumprojektu sarakstu.

7. Prezidijs izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: V.Kalnbērzam (Saeimas sēdēs laikā no 14.novembra līdz 16.novembrim); J.Rubulim (Saeimas 9.novembra sēdē); M.Plātem (Saeimas 9.novembra sēdē).

8. Piešķīra komandējumu pēc Polijas Republikas Seima maršala Jozefa Ziha oficiāla ielūguma Saeimas priekšsēdētājai I.Kreitusei, Demokrātiskās partijas Saimnieks frakcijas vadītājam A.Kreitusam, Saeimas Kancelejas direktoram M.Steinam un Ārlietu biroja konsultantam I.Aizstrautam laikā no 4.decembra līdz 6.decembrim uz Viduseiropas un Austrumeiropas valstu parlamentu prezidentu otro tikšanos Varšavā (Polija).

Demokrātiskās partijas Saimnieks frakcijas vadītājam A.Kreitusam netiek maksāta dienas nauda un viesnīcas izdevumi.

9. Prezidijs atbalstīja deputātu A.Golubova un L.Tenisa piedalīšanos Baltkrievijas nacionālajā jauno politiķu kongresā Minskā laikā no 30.novembra līdz 2.decembrim un attaisnoja minēto deputātu Saeimas sēžu kavējumus.

Sakarā ar ierobežotajām finansiālajām iespējām komandējums apmaksājams no frakciju un minēto deputātu personīgajiem līdzekļiem.

10. Sakarā ar to, ka Prezidijā ir saņemti vairāki deputātu iesniegumi par deputāta amata savienošanu ar citu amatu, Prezidijs uzdeva Juridiskajai komisijai un Juridiskajam birojam izskatīt minētos iesniegumus, pārbaudīt to atbilstību Korupcijas novēršanas likumam un par saviem secinājumiem ziņot nākamajā nedēļā Frakciju padomes sēdē.

Saeimas sekretāra biedre J.Kušnere

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!