• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" 21.burtnīca ceļā pie Jums. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.11.1995., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38141

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Likumprojekti

Vēl šajā numurā

29.11.1995., Nr. 185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” 21.burtnīca ceļā pie Jums

Šoreiz kārtējā valsts normatīvo aktu burtnīca dodas pie laikraksta abonentiem ar likumiem, kas Saeimā pieņemti 19. un 26.oktobrī. To vidū: likumi “Par sociālo palīdzību”, “Par valsts nozīmes izglītības, kultūras un zinātnes objektiem un nacionālajām sporta bāzēm”, kā arī grozījumi agrāk pieņemtajos likumos “Par Valsts ieņēmumu dienestu”, “Par muitas nodokli (tarifiem)”, “Par pievienotās vērtības nodokli” un “Par zemes nodokli”.

Plašs ir Ministru kabineta dokumentu klāsts. Tie ir noteikumi par valsts karoga izgatavošanas un lietošanas kārtību, par Latvijas pilsoņu pasēm, par vienotu valsts īpašuma uzskaiti, par pabalstiem un stipendijām, par kārtību, kādā pašvaldības var uzlikt un iekasēt nodevas. Burtnīcā iekļauti arī noteikumi, kas attiecas uz dažādiem uzņēmējdarbības veidiem: par filmu izplatīšanu un publisku demonstrēšanu, par zāļu reklāmu, par kārtību, kādā dīleri var saņemt atļauju nodokļu nomaksai pēc mehānisko transportlīdzekļu realizācijas, par kravas ekspeditoru pakalpojumiem un vēl vairāki citi normatīvie akti. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!