• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" 22.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.12.1995., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38277

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Zvērinātu advokātu padomes viedoklis

Vēl šajā numurā

15.12.1995., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" 22.burtnīca

Valsts normatīvo aktu kārtējā burtnīca šoreiz iznākusi apjomīgāka nekā parasti — 48 lappuses. Tajā ir Ministru kabineta noteikumi par Būvnormatīvu LBN 201–96 "Ugunsdrošības normas" un pats būvnormatīvs ar astoņiem pielikumiem.

Pirmajā pielikumā ietverti ar ugunsdrošību un ugunsdzēsību saistīti termini un definīcijas trijās valodās — latviešu, angļu un krievu. Otrajā pielikumā norādīts, kādos gadījumos jāierīko automātiskās ugunsgrēka dzēšanas iekārtas un kādos — automātiskas signalizācijas ierīces. Trešajā apskatīti ugunsgrēka izziņošanas sistēmu veidi dažādas nozīmes ēkās. Pārējiem pielikumiem ir uzziņu un ieteikumu raksturs. Tajos atrodams būvmateriālu iedalījums atkarībā no degtspējas un pretuguns aizsargapstrādes materiālu tipi, kā arī telpu ugunsbīstamības kategoriju un cilvēku evakuācijas laika aprēķināšanas piemēri.

Mūsu laikraksta abonenti, protams, šo burtnīcu saņem par brīvu, bet pārējie interesenti to — ievākotu ķieģeļsarkanos vākos — var nopirkt kioskā pie "Saktas" puķu tirdziņa vai kioskā Aspazijas bulvāra un Kr.Barona ielas krustojumā, kā arī redakcijā (Bruņinieku ielā 36, II stāvā) vai redakcijas sludinājumu daļā (Baznīcas ielā 4a, IV stāvā). Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!