• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uz Madridi - uz Eiropas Savienības apspriedi (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.12.1995., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38282

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uz Madridi - uz ES apspriedi

Vēl šajā numurā

15.12.1995., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uz Madridi — uz Eiropas Savienības apspriedi

Turpinājums no 1.lpp.

15. decembrī ES dalībvalstu augstāko amatpersonu tikšanās darba kārtībā paredzēts apspriest Eiropas kopējās monetārās politikas un ES drošības jautājumus, t.sk. Rietumeiropas Savienības un NATO lomu šajā kontekstā ES paplašināšanas stratēģijas un ES valstu ekonomiskās un finansiālās sadarbības jautājumus.

16. decembrī ES Padomes priekšsēdētājs Felipe Gonsaless (Felipe Gonzalez) rīko pusdienas 11 Eiropas Savienības asociēto valstu (Viduseiropas valstis, Baltijas valstis, Malta un Kipra) delegācijām, kā arī paredzēta ES Padomes tikšanās ar Eiropas Savienības asociēto valstu prezidentiem vai premjerministriem un ārlietu ministriem. Tikšanās laikā plānots pārrunāt ES iekšējās problēmas, starptautiskos jautājumus, kā arī ES paplašināšanās iespējas un plānus.

Eiropas Savienības asociēto valstu līdzdalība Madrides sanāksmē uzskatāma par ES apliecinājumu ES paplašināšanās ieceres īstenošanai. Pirmo reizi ES Padomes sanāksmē Latvija piedalījās šogad jūnijā Kannās, kur bija uzaicināts arī mūsu Valsts prezidents Guntis Ulmanis.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!