• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
MK Valsts un sociālo lietu komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.1995., Nr. 197 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38323

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Robežsargu krūšu nozīmju piešķiršanu

Vēl šajā numurā

20.12.1995., Nr. 197

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MK Valsts un sociālo lietu komitejā

Pirmdien, 18.decembrī, Ministru kabineta Valsts un sociālo lietu komiteja akceptēja MK noteikumu projektu "Par valsts sociālajiem pabalstiem aizbildnim" un grozījumu projektu MK noteikumos "Par sociālajām garantijām bāreņiem un bez vecāku gādības palikušajiem bērniem". Lai nodrošinātu izmaksu nepārtrauktību, akceptēts noteikumu projekts "Par pabalstu transporta izdevumu segšanai invalīdiem, kuriem ir apgrūtināta pārvietošanās". Bez tam akceptēts MK rīkojuma projekts "Par bērna piedzimšanas pabalsta apmēru" un MK noteikumu projekts "Par ģimenes valsts pabalsta, bērna piedzimšanas un kopšanas pabalsta piešķiršanas un izmaksas kārtību".

Akceptēti noteikumu projekti "Par grozījumiem un papildinājumiem nolikumā par izdienas pensijām", "Par plānotā vecuma pensiju izmaksas laika perioda un vidējās iemaksas noteikšanu 1996.gadā", "Par piemaksas noteikšanu pie pensijām, kuras piešķir 1996.gadā", "Par valsts obligātajai sociālajai apdrošināšanai pakļauto personu reģistrāciju" un "Par kārtību, kādā darba devējs informē Valsts sociālās apdrošināšanas fondu par apdrošinātajām personām".

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!