• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valdības 9. janvāra sēde. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.01.1996., Nr. 4 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38447

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta paziņojums

Vēl šajā numurā

10.01.1996., Nr. 4

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta ziņas

Valdības 9. janvāra sēdē

Vakar, 9. janvārī, kārtējā valdības sēdē akceptēti MK noteikumi "Par Pirmsskolas izglītības konsultatīvā centra paraugnolikumu".

Centri darbosies kā pilsētas vai pagasta pašvaldību izglītības iestādes, pārzinās pirmsskolas izglītības jautājumus, kā arī nodrošinās konsultatīvu palīdzību ģimenēs bērnu sagatavošanā skolas gaitām.

Akceptēti noteikumi "Par valsts un pašvaldību mantas un finansu līdzekļu dāvinājuma (ziedojuma) tipveida līgumu".

Lai operatīvi risinātu jautājumus, kas saistīti ar valdības reformu, un lai pabeigtu tiesu reformu, valdība apstiprināja komisijas sastāvu valdības reformas veikšanai un valsts pārvaldes institūciju nodrošināšanai ar darba telpām.

Par komisijas priekšsēdētāju apstiprināts Ministru prezidenta biedrs Ziedonis Čevers.

Ministru kabinets akceptēja noteikumus "Par Krievijas Federācijas bruņoto spēku atvaļinātajām militārpersonām un viņu ģimenes locekļiem". Pašlaik Latvijā uzturas 190 pēc 1992. gada 28. janvāra atvaļinātās Krievijas militārpersonas, kurām Latvija bija jāatstāj līdz 1995. gada 31. decembrim.

Tagad neizbraukušajām Krievijas militārpersonām jāreģistrējas Pilsonības un imigrācijas departamentā, pēc tam atbilstoši Krievijas iesniegtajam un Latvijas Ārlietu un Iekšlietu ministriju apstiprinātajam sarakstam uzturēšanās atļaujas tiks pagarinātas līdz 1996. gada 1. maijam.

Akceptēts Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijas sastāvs.

Ministru kabinets akceptēja noteikumus "Par kārtību, kādā ar muitas nodokli un pievienotās vērtības nodokli netiek apliktas preces un citi priekšmeti, kas Latvijas Republikā tiek ievesti uz izstādei, gadatirgum vai līdzīgam pasākumam paredzēto laiku".

Valdības preses dienests

Vakar, 9. janvārī, pēc valdības sēdes turpat Valdības namā risinājās preses konference, kurā piedalījās finansu ministrs Aivars Guntis Kreituss un valsts ieņēmumu valsts ministre Finansu ministrijā Aija Poča. Par norisēm valdības aprindās vēstīja Ministru prezidenta palīgs Jurģis Liepnieks (attēlā).

Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!