• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iznācis kārtējais "Spogulis". Par Latvijas Republikas valdību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.01.1996., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38466

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piektdiena, 12.01.1996.

Laidiena Nr. 6, OP 1996/6

Vēl šajā numurā

11.01.1996., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iznācis kārtējais “Spogulis”. Par Latvijas Republikas valdību

Mūsu godātie abonenti, informējam Jūs: šodien līdz ar pamatlaikraksta 5(490). numuru pie Jums dodas arī “Latvijas Vēstneša” kārtējais fotoinformācijas un informācijas pielikums “Spogulis”. Šoreiz tas viss veltīts jaunajam, 21.decembrī Saeimas uzticību ieguvušajam Ministru kabinetam. Tāpēc te pirmām kārtām doti visu ministru, valsts ministru, Ministru prezidenta un Ministru prezidenta biedru portreti un biogrāfiskie dati, kā arī atsevišķi žanriski attēli no pirmajām sēdēm un starpbrīžiem. Tas līdz ar aizvadītā gada novembra vidū izdoto 12. “Spoguli”, kurš bija veltīts jaunajai, Sestajai Saeimai, varēs papildināt mūsu laika operatīvo dokumentējumu.

Tajā pašā laikā jau uzreiz mums diemžēl šeit nākas arī ļoti atvainoties gan ārlietu ministram Valdim Birkava kungam, gan valdības vadītājam Andrim Šķēles kungam, gan pārējiem valdības locekļiem, gan visiem, kas lasīs un skatīs šo “Spoguli”, — par misēkli, kuru pēc iznākšanas paši pamanījām fotoattēlu parakstos 12. un 14.lappusē. Kā turpat blakus pareizi liecina Ministru prezidenta 768. rīkojuma publikācija (2.lpp.), informācija pie atsevišķā portreta (4.lpp.) un pārējie attēlu paraksti, — Valda Birkava kunga precīza nominācija šajā valdībā ir ā r l i e t u    m i n i s t r s ... Tāpēc vienlaikus un vēlreiz arī dziļi atvainojamies visiem, kurus būs skārusi šī mūsu neuzmanība! Jūsu “Latvijas Vēstnesis”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!