• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - aizvadītā gada pēdējā, 26. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.01.1996., Nr. 10 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38559

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par kriminogēno situāciju aizvadītajā gadā

Vēl šajā numurā

19.01.1996., Nr. 10

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — aizvadītā gada pēdējā, 26. burtnīca

Godātie lasītāji, pie Jums dodas valsts normatīvo likumdošanas aktu 1995. gada pēdējā burtnīca. Tajā ir pirmie seši 6. Saeimas pieņemtie likumi: grozījumi likumos “Par tiesu varu”, “Par maternitātes un slimības pabalstiem” un “Korupcijas novēršanas likumā”, kā arī likumi par starptautisko līgumu ratificēšanu ar Ukrainu un Spāniju.

Ministru kabineta noteikumi pieņemti laikā no 28. novembra līdz 19. decembrim. Arī starp tiem ir vairāki grozījumi agrākajos tiesību aktos. Piemēram, noteikumos par valsts un pašvaldību zemes izsoles kārtību, par izdienas pensijām un par sociālajām garantijām bāreņiem un bez vecāku gādības palikušajiem bērniem. Vairāki noteikumi reglamentē dažādu pabalstu un piemaksu piešīiršanas un izmaksas kārtību — tādu kā bērna piedzimšanas un aizbildņu pabalsti, piemaksas pie pensijām, kuras piešķir 1996. gadā, un transporta izdevumu kompensēšanas pabalsti invalīdiem, kuriem ir apgrūtināta pārvietošanās. Burtnīcā atrodami arī augstskolu akreditācijas noteikumi un noteikumi par speciālo budīetu, kā arī noteikumi par komandējumiem. Pēdējo pielikumā uzrādītas izdevumu diennakts normas komandējumiem uz 200 pasaules valstīm.

Šoreiz burtnīcā papildus normatīvajiem likumdošanas aktiem vēl ievietoti materiāli, kas varētu interesēt daudzus lasītājus: 6. Saeimas deputātu saraksts, Saeimas priekšsēdētājas paziņojums par valdību, kas ieguva Saeimas uzticību 1995. gada 21. decembrī, un šīs valdības deklarācija par Ministru kabineta darbu.

Mūsu laikraksta abonenti, protams, normatīvo aktu burtnīcu saņem par brīvu, bet citi interesenti to var nopirkt turpat, kur laikrakstu, — skat. pirmās lappuses apakšā, labajā pusē, pie lielās izsaukuma zīmes! Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!