• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iznācis "Zemes Reformas Vēstneša" šī gada 1., bet vispār - 8.numurs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.01.1996., Nr. 15/16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/38688

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas karavīri - uz Dāniju

Vēl šajā numurā

30.01.1996., Nr. 15/16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iznācis “Zemes Reformas Vēstneša” šī gada 1., bet vispār — 8.numurs

Vakar “Preses nama” tipogrāfiju atstāja “Latvijas Vēstneša” zemes ierīcības žurnāla “Zemes Reformas Vēstnesis” jaunākā burtnīca.

Tagad šis izdevums dizainera Induļa Martinsona oriģinālā iekārtojumā pēc septiņiem pagājušā gada numuriem ir kļuvis autonoms, ļoti daudzi kā speciālisti, tā interesenti ir kļuvuši par tā pastāvīgajiem abonentiem, tāpēc pie viņiem to aiznesīs “Latvijas pasts”. Bet pārējiem, kas par tādiem nav kļuvuši, varam pastāstīt tuvāk.

Izdevumu atklāj — Latvijas Valsts zemes dienesta ģenerāldirektora Gunta Grūbes atskats uz zemes reformas gaitu aizvadītajā gadā un apsvērumi, kā padarīt to straujāku un plašāku. Dziļi profesionāli ir privatizācijas lietpratēja Viktora Šadinova komentāri par valsts un pašvaldību īpašuma privatizāciju, meža valsts ministra Arvīda Ozola analīze par mežu lietām, ģeogrāfa Jāņa Štrauhmaņa informācija par pirmā latviešu profesionālā kartogrāfa Matīsa Siliņa devumu, vides aizsardzības valsts ministra Induļa Emša, ekologa Andra Zvirgzda un citu pārdomas par mūsdienu lauku kultūrvidi un citām problēmām.

Tajā pašā laikā tradicionāli daudz vietas ierādīts daudziem normatīvajiem dokumentiem. To vidū ir gan tādi jaunākie likumi kā “Grozījumi likumā “Par zemes komisijām”” un “Grozījumi likumā “Par meža apsaimniekošanu un izmantošanu””, gan liela virkne jaunāko Ministru kabineta noteikumu privatizācijas, mežu un nekustamā īpašuma lietās.

Redakcijā faktiski jau nokomplektēts žurnāla 2.numurs, kurš, jādomā, iznāks pēc nedēļām divām, daudz materiālu ir 3. un citiem numuriem... Tātad uz turpmāku regulāru tikšanos!

Jūsu “Zemes Reformas Vēstnesis”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!