• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie tieslietu ministra - Zviedrijas vēstnieks. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.02.1996., Nr. 31/32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39001

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.34

Pašvaldību lietu pārvaldes nolikums

Vēl šajā numurā

20.02.1996., Nr. 31/32

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie tieslietu ministra — Zviedrijas vēstnieks

Piektdien, 16.februārī, tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs tikās ar Zviedrijas vēstnieku Latvijā Andreasu Adālu un padomnieku, vēstniecības vadītāja vietnieku Rolandu Nilsonu. Sarunas laikā tieslietu ministrs iepazīstināja vēstnieku ar valdības deklarācijā noteiktajām Tieslietu ministrijas darba prioritātēm, kā arī ar reālo darbību tās struktūrās.

Zviedrijas vēstnieks tika informēts par tiesību sistēmas sakārtošanu un tiesu reformas gaitu Latvijā. Savukārt Zviedrijas vēstnieks piedāvāja savas valsts palīdzību minēto problēmu risināšanā, īpaši likumdošanas sakārtošanas procesā un Tiesnešu apmācības centra darbībā. Kā atzina Dz.Rasnačs, viens no viņa kā tieslietu ministra galvenajiem uzdevumiem ir tiesu varas nozīmes palielināšana.

Tikšanās laikā tika apspriesta Zviedrijas puses iecere dibināt Rīgā juridisko augstskolu, kas līdzinātos Ekonomikas augstskolai. Tieslietu ministrs Zviedrijas vēstniekam izteica atbalstu turpmākajai sadarbībai šajā jautājumā.

Andris Vitenburgs,

Tieslietu ministrijas preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!