• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas 28.februāra ārkārtas sēdes darba kārtība. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.1996., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39161

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 29. februāra sēdes darba kārtība

Vēl šajā numurā

28.02.1996., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas 28.februāra ārkārtas sēdes
darba kārtība

Akceptēta Saeimas Prezidija 26.februāra sēdē

I. Ministru atbildes uz deputātu jautājumiem

1. 1. Ministru prezidenta A.Šķēles un ārlietu ministra V.Birkava atbilde uz Saeimas deputātu O.Kostandas, A.Saulīša, J.Stroda, G.Gannusas, J.Kazāka, A.Rubina, I.Liepas, E.Grīnberga, E.Zelgalvja un M.Rudzīša jautājumiem par medicīnisko apdrošināšanu ārvalstniekiem un bezvalstniekiem. (dok. nr.377; nr.377a)

2. 2. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra M.Gaiļa atbilde uz Saeimas deputātu J.Kalviņa, J.Dobeļa, A.Lamberga, A.Seiles un P.Tabūna jautājumu par pašvaldību darbību saskaņā ar Eiropas Padomes konvenciju par nepilsoņu piedalīšanos pašvaldību darbā. (dok. nr.396; nr.396a)

3. 3. Aizsardzības ministra A.Krastiņa atbilde uz Saeimas deputātu O.Kostandas, A.Saulīša, E.Grīnberga, J.Stroda, M.Rudzīša, J.Kazāka, E.Zelgalvja, I.Liepas, J.Mauliņa un O.Grinberga jautājumiem par situāciju Nacionālajos bruņotajos spēkos. (dok. nr.400; nr.400a)

4. 4. Ministru prezidenta A.Šķēles atbilde uz Saeimas deputātu O.Kostandas, K.Čerāna, A.Saulīša, E.Grīnberga, J.Stroda, G.Gannusas, J.Kazāka, E.Zelgalvja, I.Liepas un O.Dunkera jautājumiem par Valsts privatizācijas fonda līdzekļu izlietojumu 1995.gadā. (dok. nr.399)

5. 5. Ministru prezidenta A.Šķēles un labklājības ministra V.Makarova atbilde uz Saeimas deputātu A.Saulīša, O.Kostandas, K.Čerāna, O.Grinberga, E.Grīnberga, J.Stroda, A.Rubina, M.Rudzīša, J.Kazāka un E.Zelgalvja jautājumiem par iztikas minimuma summas lieluma noteikšanu un apstiprināšanu 1996.gadā. (dok. nr.398)

6. 6. Ministru prezidenta A.Šķēles un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra M.Gaiļa atbilde uz Saeimas deputātu E.Zelgalvja, O.Kostandas, A.Saulīša, J.Mauliņa, J.Stroda, G.Gannusas, K.Čerāna, I.Liepas, M.Rudzīša un E.Grīn-berga jautājumiem par Ministru kabineta 1996.gada 16.janvāra lēmumu samazināt Kuldīgas rajonam piešķirto Skrundas RLS nomas maksas daļu. (dok.nr.401;nr.401a)

7. 7. Ministru prezidenta A.Šķēles atbilde uz Saeimas deputātu J.Ādamsona, J.Dobeļa, Ģ.Kristovska, M.Rudzīša, A.Saulīša, J.Stroda, K.Čerāna, A.Rubina, I.Liepas un J.Kazāka jautājumiem par operatīvo eksperimentu attiecībā pret Grenstāles RKP amatpersonām. (dok. nr.404)

8. 8. Finansu ministra A.Kreitusa atbilde uz Saeimas deputātu P.Apiņa, J.Vidiņa, R.Jurdža, V.Kalnbērza, A.Rubina, L.Kuprijanovas, A.Golubova, A.Prēdeles, M.Vītola un A.Požarnova jautājumiem par 1995.gada decembrī iekasētajiem ieņēmumiem no akcīzes nodokļa par spirta un degvīna izstrādājumiem. (dok. nr.407)

9. 9. Latvijas Bankas prezidenta E.Repšes atbilde uz Saeimas deputātu A.Čepāņa, L.Tenisa, A.Sausnīša, J.Kaksīša un I.Ķezbera jautājumu par banku darbību ar kredītiem saistītos jautājumos. (dok. nr.424)

10. 10. Zemkopības ministra A.Kaula atbilde uz Saeimas deputātu P.Putniņa, E.Grinovska, K.Druvas, M.Vītola un A.Rugātes jautājumu par turpmāko lauksaimniecības zinātnisko pētniecības iestāžu (selekcijas staciju) īpašuma formu un valsts atbalstu. (dok. nr.426)

11. 11. Iekšlietu ministra D.Turlā atbilde uz Saeimas deputātu J.Bunkša, A.Tomašūna, E.Grinovska, A.Lamberga un R.Apsīša jautājumu par Jelgavas pilsētas un rajona policijas pārvaldes sporta kluba airēšanas bāzes (Pasta salā Jelgavā) nodošanu pašvaldības īpašumā. (dok. nr.429)

12. 12. Finansu ministra A.Kreitusa un labklājības ministra V.Makarova atbilde uz Saeimas deputātu A.Prēdeles, K.Druvas, P.Putniņa, A.Rugātes un E.Grinovska jautājumu par invalīdu bezmaksas pārvadāšanu ar sabiedrisko transportu. (dok. nr.428)

13. 13. Satiksmes ministra V.Krištopana atbilde uz Saeimas deputātu A.Prēdeles, A.Rugātes, P.Putniņa, E.Grinovska un M.Vītola jautājumu par satiksmes nodrošināšanu atsevišķos lauku rajonos. (dok. nr.427)

14. 14. Labklājības ministra V.Makarova atbilde uz Saeimas deputātu L.Kuprijanovas, A.Saulīša, A.Golubova, A.Prēdeles, V.Kalnbērza u.c. jautājumiem par medicīnas darbinieku sertifikācijas padomi. (dok. nr.438)

15. 15. Ministru prezidenta A.Šķēles un ekonomikas ministra G.Krasta atbilde uz Saeimas deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, E.Grīnberga, J.Mauliņa, E.Zelgalvja u.c. jautājumiem par Latvijas enerģētiku. (dok. nr.430)

 

II. Deputātu iesniegtie jautājumi

16. 1. Saeimas deputātu J.Stroda, O.Kostandas, J.Mauliņa, E.Grīnberga, K.Čerāna u.c. jautājumi Latvijas Bankas prezidentam E.Repšem par “Vņešekonombankas” Rīgas nodaļu. (dok. nr.433)

17. 2. Saeimas deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, E.Grīnberga, J.Mauliņa, E.Zelgalvja u.c. jautājumi Ministru prezidentam A.Šķēlem par ticīgo cilvēku jūtu aizskarošu sižetu demonstrēšanu “Pareks” bankas reklāmas videoklipos Latvijas televīzijā. (dok. nr.434)

18. 3. Saeimas deputātu J.Stroda, A.Rubina, O.Kostandas, E.Grīnberga, G.Gannusas u.c. jautājumi labklājības ministram V.Makarovam par demogrāfisko situāciju Latvijā. (dok. nr.435)

19. 4. Saeimas deputātu A.Saulīša, J.Stroda, O.Kostandas, K.Čerāna, A.Rubina, G.Gannusas u.c. jautājumi Ministru prezidentam A.Šķēlem un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram M.Gailim par investīciju ieguldījumu programmu Latgales novadā. (dok. nr.436)

20. 5. Saeimas deputātu K.Čerāna, A.Saulīša, O.Kostandas, J.Mauliņa, E.Grīnberga u.c. jautājumi Ministru prezidentam A.Šķēlem un finansu ministram A.Kreitusam par valsts īpašumā bijušo vai esošo Rīgas namu pārdošanu vai ieķīlāšanu 1995.gadā. (dok. nr.437)

21. 6. Saeimas deputātu J.Dobeļa, A.Lamberga, P.Tabūna, A.Seiles un G.Eniņa jautājums ekonomikas ministram G.Krastam par Energoapgādes regulēšanas padomes veikumu energoapgādes apmaksas tarifu aprēķināšanas metodikas izstrādāšanā, par tarifu apstiprināšanas kārtību un sabiedrības informēšanu par to. (dok. nr.450)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!