• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
6. marta ārkārtas sēde. Kopsavilkums. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.03.1996., Nr. 43/44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39257

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

6. marta ārkārtas sēde. Stenogramma

Vēl šajā numurā

08.03.1996., Nr. 43/44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

6. marta ārkārtas sēde
Kopsavilkums

Atbildes uz deputātu jautājumiem:

— Saeima saņēma Latvijas Bankas prezidenta E.Repšes atbildi uz Saeimas deputātu A.Čepāņa, L.Tenisa, A.Sausnīša, J.Kaksīša un I.Ķezbera jautājumu par banku darbību ar kredītiem saistītos jautājumos. (dok. nr. 424; nr.424a)

— Saeima saņēma Latvijas Bankas prezidenta E.Repšes atbildi uz Saeimas deputātu J.Stroda, O.Kostandas, J.Mauliņa, E.Grīnberga, K.Čerāna, E.Zelgalvja, J.Kazāka, G.Gannusas, M.Rudzīša un A.Saulīša jautājumiem par “Vņešekonombankas” Rīgas nodaļu. (dok.nr.433;nr.433a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles atbildi uz Saeimas deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, E.Grīnberga, J.Mauliņa, E.Zelgalvja, M.Rudzīša, J.Kazāka, A.Saulīša, A.Rubina un I.Liepas jautājumiem par ticīgo cilvēku jūtu aizskarošu sižetu demonstrēšanu “Parekss” bankas reklāmas videoklipos Latvijas televīzijā. (dok.nr.434;nr.434a)

— Saeima saņēma labklājības ministra V.Makarova atbildi uz Saeimas deputātu J.Stroda, A.Rubina, O.Kostandas, E.Grīnberga, G.Gannusas, I.Liepas, E.Zelgalvja, K.Čerāna, O.Dunkera un J.Kazāka jautājumiem par demogrāfisko situāciju Latvijā. (dok.nr.435;nr.435a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra M.Gaiļa atbildi uz Saeimas deputātu A.Saulīša, J.Stroda, O.Kostandas, K.Čerāna, G.Gannusas, J.Mauliņa, O.Grinberga, E.Grīnberga, A.Rubina un I.Liepas jautājumiem par investīciju ieguldījumu programmu Latgales novadā. (dok.nr.436;nr.436a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles un finansu ministra A.Kreitusa atbildi uz Saeimas deputātu K.Čerāna, A.Saulīša, O.Kostandas, J.Mauliņa, E.Grīnberga, E.Zelgalvja, J.Kazāka, J.Stroda, G.Gannusas un M.Rudzīša jautājumiem par valsts īpašumā bijušo vai esošo Rīgas namu pārdošanu vai ieķīlāšanu 1995.gadā. (dok.nr.437;nr.437a)

— Saeima saņēma ekonomikas ministra G.Krasta atbildi uz Saeimas deputātu J.Dobeļa, A.Lamberga, P.Tabūna, A.Seiles un G.Eniņa jautājumu par Energoapgādes regulēšanas padomes veikumu energoapgādes apmaksas tarifu aprēķināšanas metodikas izstrādāšanā, par tarifu apstiprināšanas kārtību un sabiedrības informēšanu par to. (dok.nr.450;nr.450a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta biedra Z.Čevera un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra M.Gaiļa atbildi uz Saeimas deputātu M.Lujāna, A.Bartaševiča, M.Rudzīša, G.Gannusas un J.Stroda jautājumu par iespējamo dabas kataklizmu — pavasara plūdu izraisīto seku novēršanu Latvijā. (dok.nr.454;nr.454a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles un ekonomikas ministra G.Krasta atbildi uz Saeimas deputātu K.Čerāna, J.Kazāka, E.Zelgalvja, I.Liepas, E.Grīnberga, M.Rudzīša un O.Grinberga jautājumiem par “Latvenergo” Daugavas HES rekonstrukcijai paņemtā kredīta izmantošanu. (dok. nr.462;nr.462a)

— Saeima saņēma labklājības ministra V.Makarova un veselības valsts ministra J.Viņķeļa atbildi uz Saeimas deputātu A.Saulīša, J.Mauliņa, G.Gannusas, K.Čerāna, J.Stroda, A.Rubina, J.Kazāka, E.Grīnberga, I.Liepas un M.Rudzīša jautājumiem par medicīnas darbinieku sertifikācijas padomi. (dok.nr.461; nr.461a)

— Saeima saņēma vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra M.Gaiļa atbildi uz Saeimas deputātu G.Gannusas, J.Mauliņa, K.Čerāna, A.Saulīša, E.Grīnberga, J.Stroda, M.Rudzīša, J.Kazāka, O.Dunkera, un A.Rubina jautājumiem par dabas resursu nodokļa izmantošanu. (dok.nr.463;nr.463a)

— Saeima saņēma zemkopības ministra A.Kaula un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra M.Gaiļa atbildi uz Saeimas deputātu G.Gannusas, E.Grīnberga, K.Čerāna, J.Stroda, J.Kazāka, A.Saulīša, J.Mauliņa, A.Rubina, O.Grinberga un E.Zelgalvja jautājumiem par SIA “Proventus farmi” plānoto cūku fermu kompleksa (33 000 komerccūkas gadā) celtniecību. (dok.nr.464;nr.464a)

— Saeima saņēma ārlietu ministra V.Birkava atbildi uz Saeimas deputātu G.Valdmaņa, E.Bāna, R.Dilbas, J.Rubuļa un A.Rubina jautājumiem par Latvijas Republikai nodarītajiem zaudējumiem 2. pasaules kara laikā un par valdības rīcību šajā sakarībā. (dok.nr.460;nr.460a)

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!