• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Deputātu iesniegumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.03.1996., Nr. 43/44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39261

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 1996.gada 5.marta Frakciju padomes sēdi

Vēl šajā numurā

08.03.1996., Nr. 43/44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Deputātu iesniegumi

Dokuments nr.484

Par deputāta Ziedoņa Čevera mandāta nolikšanu un nākamo deputāta kandidātu

6.Saeimas Prezidijam
Ministru prezidenta biedra
Ziedoņa Čevera

iesniegums

Pamatojoties uz Saeimas Kārtības ruļļa 5.(1) pantu, nolieku deputāta mandātu uz Ministru prezidenta biedra amata pildīšanas laiku.

1996.gada 6.martā Ziedonis Čevers

Latvijas Republikas Saeimas Prezidijam

Sakarā ar Latvijas Republikas Saeimas deputāta Ziedoņa Čevera iesniegumu par atteikšanos no deputāta mandāta Demokrātiskās partijas “Saimnieks” deputātu kandidātu sarakstā Vidzemes vēlēšanu apgabalā, Centrālā vēlēšanu komisija informē, ka saskaņā ar Latvijas Republikas Saeimas vēlēšanu likuma 41.pantu deputāta Ziedoņa Čevera vietā stājas nākamais kandidāts no tā paša deputātu kandidātu saraksta — Žanis Holšteins.

Centrālās vēlēšanu komisijas
1996.gada 6.martā priekšsēdētājs A.Kramiņš

 

6.Saeimas Prezidijam
Žaņa Holšteina

iesniegums

Piekrītu kļūt par Latvijas Republikas 6.Saeimas deputātu Ziedoņa Čevera vietā uz laiku, kamēr viņš pilda Ministru prezidenta biedra amatu.

1996.gada 6.martā Žanis Holšteins

Autobiogrāfija

Es, Žanis Holšteins, dzimis 1926.gada 7.februārī Tukuma rajona Zemītes pagastā zemnieka ģimenē. Esmu beidzis Bulduru dārzkopības tehnikumu un Latvijas Lauksaimniecības akadēmiju — Agronomijas fakultāti. Sākot ar 1950.gadu, esmu strādājis dažādās saimnieciskās un valsts iestādēs un organizācijās Tukuma, Limbažu un Madonas rajonos par lauksaimniecības speciālistu. No 1966.g. līdz 1978.gadam strādāju Latvijas PSR Tautas kontroles komitejā, biju priekšsēdētāja vietnieks lauksaimniecības, zinātnes un kultūras jautājumos. No 1963.g. līdz 1990.gadam biju LPSR Augstākās padomes deputāts, četrus sasaukumus — Dabas aizsardzības pastāvīgās komisijas priekšsēdētājs, vienā sasaukumā — lauksaimniecības komisijas loceklis. No 1979.g. līdz 1992.gadam biju ievēlēts par Ogres rajona kolhoza “Lāčplēsis” valdes priekšsēdētāju. No 1992.gada līdz šim laikam strādāju par SIA “Lauks” direktoru.

Blakus tiešajiem darbiem veicu sabiedriskos pienākumus, biju ilggadīgs Latvijas Dabas un pieminekļu aizsardzības biedrības Centrālās padomes prezidija loceklis līdz šīs biedrības darbības izbeigšanai.

1990.g. man tika piešķirts republikas konkursa “Sējējs” laureāta nosaukums. Sastāvu Latvijas valsts Zemessardzes rindās.

1996.gada 7.martā Z.Holšteins

Dokuments nr.485

Par deputāta Ērika Kažas mandāta nolikšanu
un nākamo deputāta kandidātu

6.Saeimas Prezidijam
Ērika Kažas

iesniegums

Saskaņā ar Saeimas Kārtības rulli nolieku 6.Saeimas deputāta mandātu uz Latvijas Republikas Rūpniecības, īpašuma un privatizācijas valsts ministra pienākumu pildīšanas laiku.

1996.gada 6.martā Ēriks Kaža

Latvijas Republikas Saeimas Prezidijam

Sakarā ar Latvijas Republikas Saeimas deputāta Ērika Kažas iesniegumu par atteikšanos no deputāta mandāta Demokrātiskās partijas “Saimnieks” deputātu kandidātu sarakstā Latgales vēlēšanu apgabalā Centrālā vēlēšanu komisija informē, ka saskaņā ar Latvijas Republikas Saeimas vēlēšanu likuma 41.pantu deputāta Ērika Kažas vietā stājas nākamais kandidāts no tā paša deputātu kandidātu saraksta — Viktors Stikuts.

Centrālās vēlēšanu komisijas
1996.gada 6.martā priekšsēdētājs A.Kramiņš

6.Saeimas Prezidijam
Viktora Stikuta

iesniegums

Piekrītu kļūt par Latvijas Republikas 6.Saeimas deputātu Ērika Kažas vietā uz laiku, kamēr viņš pilda ministra amatu.

1996.gada 6.martā Viktors Stikuts

Autobiogrāfija

Esmu dzimis 1962.gada 25.jūlijā Krāslavas rajona Svariņu pagastā, zemnieka ģimenē. Mācījos Dagdas vidusskolā. 1981.gadā pabeidzu Višķu lauksaimniecības tehnikuma mehanizācijas nodaļu. No 1981.g. līdz 1983.g. dienēju armijā Kaļiņingradas apgabalā. No 1984.g. līdz 1990.g. strādāju Dagdas lauksaimniecības skolā par vecāko meistaru. No 1990.g. līdz 1996.g. biju ievēlēts Dagdas pilsētas domē priekšsēdētāja amatā. Precējies. Ģimenē divi bērni — dēls un meita. Sieva strādā Dagdas vidusskolā par skolotāju.

Viktors Stikuts

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!