• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Valsts prezidenta - no Amerikas tūrisma sabiedrības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.03.1996., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39313

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

15.03.1996., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Valsts prezidenta — no Amerikas tūrisma sabiedrības

Vakar, 14.martā, Valsts prezidents Guntis Ulmanis Rīgas pils Baltajā zālē tikās ar Amerikas tūrisma sabiedrības dalībniekiem, kuri no 14. līdz 17.martam Latvijas galvaspilsētā rīko savu gadskārtējo konferenci. Konferences otro posmu paredzēts aizvadīt Igaunijā.

Prezidents savā uzrunā sveica ASV ļaudis, kuri ir gatavi sadarboties ar Baltijas valstīm. G.Ulmanis pastāstīja par Rīgas pils un Latvijas vēsturi, pieskaroties arī Latvijas attīstības perspektīvām.

Amerikas tūrisma sabiedrības dalībnieki ieradušies Latvijā, lai sekmētu tūrisma biznesa attīstību un gūtu ieskatu par Latvijas viesnīcām un skaistākajām tūrisma vietām. “Mēs vēlētos, lai Latvija kaut ko gūst no milzīgā ASV tūrisma potenciāla,” atbildes runā teica organizācijas pārstāvis Alekss Harris, piebilstot, ka auglīgai sadarbībai ir nepieciešams atbalsts arī no Latvijas valdības puses.

Nobeigumā G.Ulmanis novēlēja gūt jaukus iespaidus Rīgas apmeklējuma laikā un izteica cerību, ka pēc delegācijas atgriešanās mājās par Latvijas viesmīlību un tūrisma iespējām runās vairāk un biežāk. Viesi devās ekskursijā pa Rīgas pili.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!