• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Eiropas Savienības asociatīvo līgumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.1996., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39361

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie labklājības ministra -Lielbritānijas vēstnieks

Vēl šajā numurā

19.03.1996., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Eiropas Savienības asociatīvo līgumu

LR Ārlietu ministrija ir saņēmusi informāciju, ka 5.martā Somijas parlaments pieņēma un saskaņā ar esošo procedūru piektdien, 15.martā, Somijas Republikas Valsts prezidents Marti Ahtisāri parakstīja lēmumu, kurš apliecina, ka Somija ir ratificējusi pagājušā gada 12.jūnijā parakstīto Eiropas Savienības asociatīvo līgumu ar Latviju.

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija augstu vērtē šo Somijas Republikas rīcību. Tā vēlreiz apliecina Latvijas un Somijas attiecību draudzīgo raksturu un ir saskaņā ar to atbalstu un palīdzību, ko Somija līdz šim ir sniegusi Latvijai dažādās jomās, tai skaitā Latvijas centienos integrēties Eiropas struktūrās.

LR Ārlietu ministrija ir pārliecināta, ka arī pārējās Eiropas Savienības dalībvalstis nekavēsies sniegt atbalstu Latvijai, ratificējot parakstīto līgumu, kas jūtami paātrinās Latvijas integrācijas procesu Eiropas Savienībā.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!