• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas 20.marta ārkārtas sēdes darba kārtība. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.03.1996., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39447

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas komisijās

Vēl šajā numurā

20.03.1996., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas 20.marta ārkārtas sēdes darba kārtība
Akceptēta Saeimas Prezidija 18.marta sēdē

Deputātu jautājumi un atbildes

 

1. Finansu ministra A.Kreitusa atbilde uz Saeimas deputātu A.Bartaševiča, M.Lujāna, J.Mauliņa, K.Čerāna un E.Zelgalvja jautājumiem par plānoto akcīzes nodokļa paaugstinājumu naftas produktiem. (dok.nr.517)

2. Ministru prezidenta A.Šķēles atbilde uz Saeimas deputātu J.Urbanoviča, A.Bartaševiča, A.Tuča, L.Staša, V.Dozorceva un J.Jurkāna jautājumu par nepilsoņu apliecību izsniegšanu. (dok.nr.526)

3. Ministru prezidenta A.Šķēles atbilde uz Saeimas deputātu O.Kostandas, J.Mauliņa, K.Čerāna, A.Saulīša, I.Liepas, A.Rubina, J.Kazāka, J.Stroda un O.Grinberga jautājumiem par rentabli un labi strādājošu aptieku (v/u— “Tērbatas aptieka”, “Pāvila aptieka”, “Kamēlijas aptieka”, aptieka “Centrs”, “Homeopātiskā aptieka”) privatizāciju. (dok.nr.527)

4. Kultūras ministra O.Spārīša atbilde uz Saeimas deputātu G.Gannusas, O.Dunkera, O.Kostandas, M.Rudzīša, A.Saulīša un J.Mauliņa jautājumiem par latviešu kinomākslas pastāvēšanas iespējām. (dok.nr.528)

5. Ministru prezidenta A.Šķēles un ekonomikas ministra G.Krasta atbilde uz Saeimas deputātu K.Čerāna, G.Gannusas, J.Stroda, O.Kostandas, A.Saulīša, J.Mauliņa, A.Rubina, J.Kazāka, I.Liepas un E.Zelgalvja jautājumiem par valsts akciju sabiedrību “Latvijas gāze”, “Latvenergo” un “Ventspils nafta” nodošanu privatizācijai. (dok.nr.529)

6. Ministru prezidenta A.Šķēles un ārlietu ministra V.Birkava atbilde uz Saeimas deputātu A.Bartaševiča, M.Lujāna, J.Urbanoviča, A.Saulīša un G.Gannusas jautājumiem par iespēju iepazīties ar Ministru kabineta un AMOCO līguma tekstu par naftas iegulu izpēti un ieguvi Latvijas teritorijā. (dok.nr.533)

7. Finansu ministra A.Kreitusa atbilde uz Saeimas deputātu J.Bunkša, J.Lagzdiņa, Dz.Ābiķa, A.Rugātes, N.Pēterkopa, J.Rubuļa un A.Golubova jautājumu par 1995.gada dotāciju apropriāciju daļu lielumu pašvaldībām. (dok.nr.534)

8. Ministru prezidenta A.Šķēles atbilde uz Saeimas deputātu O.Kostandas, J.Mauliņa, A.Saulīša, J.Stroda, G.Gannusas, J.Kazāka, A.Rubina, I.Liepas, E.Grīnberga un E.Zelgalvja jautājumiem par uzņēmumu padomju veidošanu un darbību. (dok.nr.535)

9. Latvijas Bankas prezidenta E.Repšes un finansu ministra A.Kreitusa atbilde uz Saeimas deputātu J.Mauliņa, O.Kostandas, K.Čerāna, A.Saulīša, J.Stroda, J.Kazāka, G.Gannusas, I.Liepas, E.Zelgalvja un M.Rudzīša jautājumiem par Latvijas Investīciju banku. (dok.nr.536)

10. Deputātu L.Ozoliņa, J.Priedkalna, G.Grīnblata, A.Pētersona un V.Baloža jautājumi privatizācijas valsts ministram Ē.Kažam par aptieku privatizācijas apturēšanu izsolēs. (dok.nr.544)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!