• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti"-šodien pie Jums dodas 2.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.03.1996., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39474

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētājas paziņojums

Saeimas priekšsēdētājas paziņojums

Vēl šajā numurā

26.03.1996., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti”—šodien pie Jums dodas 2.burtnīca

Godātie lasītāji, valsts normatīvo aktu kārtējā burtnīca šodien pie Jums dodas ar dokumentiem, kas datēti no 16.janvāra līdz 29.februārim. Tie ir Saeimas pieņemtie grozījumi Kriminālkodeksā un likumos par valsts aizsardzību un Nacionālo bruņoto spēku piedalīšanos starptautiskajās operācijās, kā arī likumos par sociālo nodokli, iedzīvotāju un uzņēmumu ienākuma nodokli. Divpadsmit likumi apstiprina starptautiskos līgumus ar Īriju, Islandi, Dāniju, Spāniju, Vāciju, Zviedriju, Krieviju, Baltkrieviju, Moldovu, Uzbekistānu, Vjetnamu un ASV par kravu pārvadājumiem, muitu, tirdzniecību, ieguldījumiem, nodokļiem un citiem jautājumiem. Ar trīs likumiem tiek ratificēta Latvijas Republikas pievienošanās daudzpusējiem līgumiem, tajā skaitā — Eiropas vietējo pašvaldību hartai.

Šajā burtnīcā ievietoti divdesmit četri Ministru kabineta noteikumi — no nr.23 līdz nr.48, kā arī divas instrukcijas — nr.1 un nr.2. Vairāki no šiem dokumentiem ir grozījumi agrāk pieņemtajos aktos: par spirta un alkoholisko dzērienu valsts monopolu, par naturalizācijas iesnieguma nodevu, par valsts iekšējā aizņēmuma realizāciju, par vienotu samaksas sistēmu no budžeta finansējamo iestāžu darbiniekiem u.c. Pārējie attiecas uz ļoti dažādām dzīves jomām. Piemēram, uz licenču izsniegšanu uzņēmējdarbībai ar degvielu, dzīvojamo māju izsoles organizēšanu, alkoholisma, narkomānijas un toksikomānijas slimnieku ārstēšanu, Latvijas Olimpiskās vienības sportistu izdevumiem un konkursa izsludināšanu uz civildienesta ierēdņu amatiem. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!