• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Darba vizītē - Itālijas ārlietu ministra vietnieks. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.04.1996., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39520

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Francijas vēstnieces atvadu vizītes

Vēl šajā numurā

02.04.1996., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Darba vizītē — Itālijas ārlietu ministra vietnieks

Šodien un rīt Latvijā darba vizītē uzturēsies Itālijas ārlietu ministra vietnieks Luidži Vitorio Ferrari (Luigi Vittorio Ferraris).

Šodien L.V.Ferrari paredzētas tikšanās ar Valsts prezidentu G.Ulmani, Saeimas priekšsēdētājas biedru A.Ameriku, Saeimas ES lietu komisijas priekšsēdētāju A.Gorbunovu, Saeimas ārlietu komisijas priekššēdētāju I.Bērziņu, ārlietu ministru V.Birkavu. Būs arī preses konference.

Rīt Satiksmes ministrijā tiks parakstīts Latvijas un Itālijas starpvaldību līgums par starptautiskajiem autotransporta pārvadājumiem.

Tikšanās laikā galvenā uzmanība tiks vērsta uz Itālijas kā ES prezidējošās valsts nostāju ES starpvaldību konferencē aplūkojamos jautājumos. Sarunu gaitā paredzēts pieskarties arī ES paplašināšanas jautājumam, strukturētā dialoga kvalitatīvākai attīstībai tuvākajā nākotnē, kā arī drošības politikas jautājumiem, kas saistīti ar NATO paplašināšanos un EDSO XXI gadsimta drošības modeļa diskusiju.

No divpusējo attiecību aspekta īpaša uzmanība tiks veltīta Latvijas un Itālijas divpusējā politiskā dialoga nostiprināšanai un aktīvākas ekonomiskās sadarbības perspektīvām.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!