• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Francijas un Latvijas parlamentāro sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.04.1996., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39525

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Apzināsimies: tranzīts taču ir Latvijas maize un zelts! Vilis Krištopans, satiksmes ministrs

Vēl šajā numurā

02.04.1996., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Gaidot valsts viesus

Par Francijas un Latvijas parlamentāro sadarbību

1993.gada 2. — 4.marts

LR Augstākās padomes priekšsēdētāja A.Gorbunova oficiālā vizīte Francijā: sarunas ar Francijas Republikas prezidentu Fransuā Miterānu, tikšanās ar Francijas Senāta prezidentu Renē Monorī, tikšanās ar Francijas aizsardzības ministru Pjēru Žoku.

1993.gada 11. — 15.decembris

Pēc Francijas Republikas Nacionālās asamblejas “Francijas — Latvijas” draudzības grupas ielūguma notiek Saeimas priekšsēdētāja A.Gorbunova un parlamenta delegācijas vizīte Francijā. Latvijas deputāti tiekas ar Francijas Nacionālās asamblejas prezidentu F.Segēnu, Francijas Senāta prezidentu Renē Monorī un Nacionālās asamblejas “Francijas — Latvijas” draudzības grupas prezidentu M.Pelšā.

1994.gada 22.janvāris

Francijas Eiropas lietu ministra Alēna Lamasūra vizīte Rīgā. Vizītes laikā notiek tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāju Anatoliju Gorbunovu un Saeimas komisiju priekšsēdētājiem.

1994.gada 20. — 22.septembris

Francijas Senāta “Francijas — Baltijas” valstu draudzības grupas delegācijas vizīte Latvijā. Delegāciju vada Klods Irē, draudzības grupas priekšsēdētājs, Mertes un Mozeles senators. Vizītes laikā notiek tikšanās ar LR Saeimas priekšsēdētāju A.Gorbunovu, kā arī sarunas šādās komisijās: Tautsaimniecības, agrārās un reģionālās politikas komisijā, Ārlietu komisijā, Cilvēktiesību komisijā, Aizsardzības komisijā. Viesi tiekas ar Saeimas frakcijas “Latvijas ceļš” un Zemnieku savienības frakcijas pārstāvjiem. Vizītes organizēšanā aktīvi piedalās “Latvijas — Francijas” atbalsta grupa, priekšsēdētājs Imants Daudišs.

1995.gada 12.oktobris

Francijas Eiropas lietu deleģētā ministra Mišēla Barnjē tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāju A.Gorbunovu. Saeimā darbojas “Latvijas — Francijas” parlamentu sadarbības grupa, kuras priekšsēdētāja LR 6. Saeimas laikā ir Anta Rugāte. LR 5. Saeimas laikā “Latvijas — Francijas” atbalsta grupas priekšsēdētājs bija Imants Daudišs.

Saeimas preses dienests kopā ar Saeimas Ārlietu biroju

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!