• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vācu interese, vācu padomi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.1996., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39744

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.92

Noteikumi par Latvijas Republikas pilsoņu un Īrijas Republikas pilsoņu savstarpēju bezvīzu ceļošanas kārtību

Vēl šajā numurā

12.04.1996., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vācu interese, vācu padomi

Latvijas Republikas ekonomikas ministrs Guntars Krasts šonedēļ uzturas darba vizītē Vācijas Federatīvajā Republikā. Kopā ar viņu uz Vāciju devusies Ārlietu ministrijas Otrā daudzpusējo attiecību departamenta direktore Iveta Sers un Latvijas Attīstības aģentūras ģenerāldirektors Māris Ēlerts.

Otrdien, 9. aprīlī, Berlīnē, starptautiskajā kongresu centrā, Latvijas delegācija tikās ar organizācijas “Ost— und Mittelleuropa Verein” pārstāvjiem. Vācijas uzņēmēji ar interesi noklausījušies referātu par pašreizējo ekonomisko situāciju Latvijā, privatizācijas gaitu un investīciju iespējām.

Trešdien, 10. aprīlī, LR ekonomikas ministram Guntaram Krastam Brandenburgā bija tikšanās divās pavalsts ministrijās — Justīcijas un Eiropas lietu ministrijā un Ekonomikas, mazo un vidējo uzņēmumu un tehnoloģijas ministrijā. Sarunu gaitā ar šo ministriju vadītājiem apspriests plašs jautājumu loks — par Latvijas virzību uz Eiropas Savienību un mūsu valsts izredzēm iestāties ES, attiecības ar Krieviju un pārējām kaimiņvalstīm, transporta koridora iespējas, abu valstu pieredze un problēmas privatizācijas jomā, tūrisma sakaru veicināšana starp Latviju un Brandenburgas pavalsti, īpašu vērību pievēršot mazo Latvijas ostu piedāvātajām iespējām. Sarunu gaitā panākta vienošanās par regulāru biznesa informācijas apmaiņu ar Latvijas Attīstības aģentūru, kā arī Brandenburgas uzņēmēju vizīti Latvijā 1996. gadā. Savukārt Latvijas un Brandenburgas ekonomikas ministrijas turpmāk ciešāk sadarbosies ekonomiskās likumdošanas saskaņošanas jomā. Kā atzina Guntars Krasts, vācu kolēģi izrādījuši lielu interesi.

Ceturtdien, 11. aprīlī, Leipcigā Latvijas delegācija piedalījās starptautiskajā ekonomikas kongresā, kura mērķis ir veicināt Austrumeiropas valstu iekļaušanos pasaules tirgus norisēs.

Ieva Jākobsone,
EM preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!