• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nozīmīgas speciālistu sarunas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.04.1996., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39842

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jaunrades konkursu

Vēl šajā numurā

17.04.1996., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nozīmīgas speciālistu sarunas

Pirmdien, 15.aprīlī, tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs tikās ar Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieri Dītrihu Andreju Lēberu. Tikšanās laikā tika pārrunātas Latvijas juristu studiju iespējas ārvalstu augstskolās, kā arī juridiskās literatūras (t. sk. ārvalstu) un tiesiskās informācijas pieejamība Latvijā un tās palielināšanas iespējas. Tieslietu ministrs Dz.Rasnačs un D.A.Lēbers apsprieda jautājumu par Baltijas valstu juristu zinātniskās konferences organizēšanu Rīgā 1996.gada nogalē.

Tajā pašā dienā tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs tikās ar Lielbritānijas vēstnieku Latvijas Republikā Nikolasu Džeroldu (Nicholas Jarrold). Tikšanās gaitā tieslietu ministrs iepazīstināja vēstnieku ar Tieslietu ministrijas galvenajiem darba virzieniem — zemes un tiesu reformas turpināšana un nostiprināšana, kā arī likumdošanas sakārtošana atbilstoši Eiropas Savienības standartiem. Lielbritānijas vēstnieks tika informēts par ministrijas vietu un lomu Latvijas likumdošanas harmonizācijas procesā. Savukārt Lielbritānijas vēstnieks izteica izpratni par veicamo darbu sarežģītību deokupācijas posmā. Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs un Lielbritānijas vēstnieks Nikolass Džerolds pārrunāja Latvijas un Apvienotās Karalistes sadarbību tieslietu sfērā un tās iespējamo paplašināšanu.

Tieslietu ministrijas preses sekretārs
Andris Vitenburgs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!