• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Diplomātiskās attiecības - ar Keniju un Čadu - ar Bosniju-Hercegovinu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.04.1996., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/39947

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Islandes ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā - Herdurs Bjarnasons (Hördur H.Bjarnasson) - Pie Valsts prezidenta - Pie Saeimas priekšsēdētājas

Vēl šajā numurā

24.04.1996., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

DIPLOMĀTIJA

Diplomātiskās attiecības
— ar Keniju un Čadu

Vakar, 23. aprīlī, Maskavā Kenijas Republikas vēstniecībā Latvijas Republikas vēstnieks Jānis Peters un Kenijas Republikas vēstnieks Diksons Ireri Katambana parakstīja protokolu par diplomātisko attiecību nodibināšanu starp Latviju un Keniju.

Savukārt pēcpusdienā Latvijas vēstniecībā vēstnieks Jānis Peters un Čadas Republikas vēstnieks Mahamats Salehs al Habo parakstīja protokolu par diplomātisko attiecību nodibināšanu starp Latviju un Čadu.

Līdz ar to Kenija ir kļuvusi par 102. valsti, bet Čada — par 103. valsti, ar kurām Latvija ir nodibinājusi diplomātiskās attiecības.

Latvijas vēstniecības
preses dienests

— ar Bosniju-Hercegovinu

Piektdien, 19.aprīlī, Stokholmā Bosnijas–Hercegovinas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Zviedrijā Izets Serdarevičs (Izet Serdarevic) un Latvijas Republikas pilnvarotais lietvedis Zviedrijā Imants Lieģis parakstīja protokolu par Bosnijas-Hercegovinas Republikas un Latvijas Republikas diplomātisko attiecību nodibināšanu.

Abas puses izteica pārliecību, ka diplomātisko attiecību nodibināšana sekmēs un stiprinās abu valstu draudzības un sadarbības saites.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!