• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 1996. gada 6. maija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.05.1996., Nr. 80/81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40085

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Komisiju iesniegumi

Vēl šajā numurā

09.05.1996., Nr. 80/81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par Saeimas Prezidija 1996. gada 6. maija sēdi

1. Sēdē izskatīja trīspadsmit saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1996. gada 9. maija sēdes darba kārtību.

3. Atlika jautājumu izskatīšanu par Saeimas sēžu kavējumiem 1996. gada aprīlī.

4. Atlika jautājuma izskatīšanu par Eiropas lietu komisijas iesniegumu par komisijas darba nodrošinājumu ar papildu konsultantu štata vienībām un telpām.

5. Prezidijs nolēma apstiprināt Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas izvirzīto Jura Vidiņa kandidatūru to Latvijas Republikas pārstāvju grupā, kuri kā starptautiskie novērotāji sekos Valsts prezidenta vēlēšanu norisei.

Prezidijs uzdeva Saeimas Ārlietu komisijai izvirzīt otru kandidatūru starptautisko novērotāju pienākumu veikšanai.

6. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: L. Tenisam (Saeimas 11. aprīļa sēdes daļā); V. Stikutam (Saeimas 25. aprīļa sēdes daļā); V. Balodim (Saeimas 2. maija sēdes daļā).

7. Prezidijs nolēma atlikt jautājuma izskatīšanu par E. Grinovska 6. maija Saeimas sēdes kavējuma attaisnošanu, A. Krastiņa 6. maija un 9. maija Saeimas sēžu kavējumu attaisnošanu, J. Sinkas 2. maija Saeimas sēdes daļas kavējuma attaisnošanu, L. Staša 6. maija Saeimas sēdes kavējuma attaisnošanu un A. Tomašūna 6. maija Saeimas sēdes kavējuma attaisnošanu.

8. Piešķīra komandējumus:

1) Saeimas Juridiskās komisijas priekšsēdētāja vietniekam A. Endziņam laikā no 16. maija līdz 19. maijam uz komisijas "Demokrātija un tiesības" sēdi Venēcijā (Itālija);

2) deputātam A. Lambergam laikā no 19. maija līdz 23. maijam uz konferenci Stokholmā (Zviedrija);

3) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A. Amerikam, delegācijas loceklim E. Inkēnam un delegācijas sekretāram I. Aizstrautam laikā no 1. jūnija līdz 7. jūnijam uz Rietumeiropas savienības asamblejas 41. sesijas otro daļu Parīzē (Francija);

4) Saeimas priekšsēdētājas palīdzei A. Vītoliņai laikā no 11. jūnija līdz 16. jūnijam uz Briseli (Beļģija) un no 17. jūnija līdz 23. jūnijam uz Londonu (Anglija), lai piedalītos parlamentu darbinieku seminārā.

Saeimas sekretāra biedre J. Kušnere

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!