• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.1996., Nr. 82 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40131

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi un reklāma

Vēl šajā numurā

10.05.1996., Nr. 82

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

Dzīvs vai miris

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ir saņemts pieteikums par CENŠA LIEPAS, dzimuša 1914. gadā Dreiliņu pagastā, Rīgas apriņķī, izsludināšanu par mirušu.

Ja Censis Liepa nav miris, viņam jāierodas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā vai rakstiski jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par Cenša Liepas atrašanās vietu, paziņot par to rakstiski tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

 

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Zenta Reliņa paziņo, ka Bauskas rajona Bārbeles pagasta zemnieku saimniecība “Smiltnieki” 1996. gada 25. aprīlī atsaukusi pilnvaru tās pārvaldīšanai, kuru 1994. gada 24. oktobrī ar reģistra nr.4849 apliecinājusi zvērināta notāre Z.Reliņa.

 

NELLI JEROHOVECA, dzīvojoša Daugavpilī, Jātnieku ielā 77—22, atsauc pilnvaru, kas izdota JEVGENIJAM ŠATROVAM, un ko apliecinājusi zvērinātas notāres Ineses Davidenko palīdze Ārija Pupiņa 1995. gada 11. jūlijā un iereģistrējusi ar nr.4436.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!