• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas noteikumi" - atsevišķā burtnīcā "Zemes Reformas Vēstnesis" - ceturtajā burtnīcā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.05.1996., Nr. 84 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40184

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Naturalizācija savā gaitā

Vēl šajā numurā

15.05.1996., Nr. 84

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas noteikumi” — atsevišķā burtnīcā

Visiem, kam jāizstrādā, jānoformē, jāizsniedz, jāsūta dokumenti, ziniet:

“Latvijas Vēstneša” apgādā atsevišķā izdevumā iznākuši Ministru kabineta 1996.gada 23.aprīļa noteikumi nr.154 “Dokumentu izstrādāšanas un noformēšanas noteikumi”. “Latvijas Vēstnesī” šie noteikumi ir izsludināti 30.aprīlī, bet tagad tie pieejami pārskatāmi sakārtotā A4 formāta burtnīcā gaišzilos vākos — oficiālā izdevumā sērijā “Latvijas Republikas normatīvie dokumenti”.

Noteikumos ir ietvertas normas, kas reglamentē dokumenta izstrādāšanu un noformēšanu, lai tam būtu juridisks spēks, kā arī kopijas, noraksta, izraksta vai dublikāta izgatavošanu un dienesta atzīmju izdarīšanu uz dokumenta. Pirmajā pielikumā ir biežāk lietojamie saīsinājumi. Otrajā pielikumā ir dokumenta sastāvdaļu — rekvizītu, teksta, paraksta — izvietojuma shēmas dažāda formāta lapām vertikālā un horizontālā novietojumā. Trešajā pielikumā doti atsevišķu dokumentu veidu paraugi: organizatoriskais, rīkojuma, izziņu un pārskatu, kā arī sarakstes dokuments.

"Zemes Reformas Vēstnesis" — ceturtajā burtnīcā

Visiem, kam pieder zeme, ziniet:

ir iznācis kārtējais, ceturtais, žurnāla “Zemes Reformas Vēstnesis” numurs. Tajā, runādams par brīvo zemes tirgu, pievērsies Valsts zemes dienesta ģenerāldirektors Guntis Grūbe un Ministru prezidents Andris Šķēle. Publicēti jaunākie Ministru kabineta noteikumi par grozījumiem zemes likumdošanā. Saeimas izdarītos grozījumus likumā par zemes privatizāciju lauku apvidos komentē līdzšinējā Centrālās zemes komisijas priekšsēdētāja Anna Seile. Sniegts publisko ezeru un upju saraksts.

Meža lietas caurskatot, žurnālā analizēta meža atjaunošana, dota instrukcija par ciršanas pieteikuma un apliecinājuma aizpildīšanu, izsniegšanu un glabāšanu, kā arī kokaudzētavu saraksts.

Vienlaikus daudzpusīgi runāts par kooperāciju. Ievietotas jaunākās izmaiņas likumdošanā par zemesgrāmatām. Lasāmi zemes kadastra vadītāja zemes izmantošanas kontroles rezultāti. Runāts par Pētera Upīša dārzu un Daugavas ielejas aizsardzības un attīstības pieredzi un problēmām.

 

Iegādes iespēja: "Latvijas Vēstneša" redakcijā, Rīgā, Bruņinieku ielā 36, 2.stāvā — pie Viktorijas Runikas jaunkundzes vai Lilijas Plones kundzes; tālrunis — 29 88 33; un pie lielās izsaukuma zīmes (šeitpat zemāk)norādītajās vietās

Jūsu "Latvijas Vēstnesis"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!