• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Lauksaimniecības likums - ideāls kompromiss. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.05.1996., Nr. 90 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40322

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

No ANO - pie Ministru prezidenta

Vēl šajā numurā

24.05.1996., Nr. 90

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

INFORMĀCIJA

Lauksaimniecības likums — ideāls kompromiss

Tie lasītāji, kas vērīgāk sekojuši lauksaimniecības likumdošanai, noteikti būs pamanījuši kolīzijas ap Lauksaimniecības likumu. Nesapratni izraisīja Eiropas Savienības speciālistu un Pasaules bankas misijas ekspertu ieteikumi, kurus vajadzētu ņemt vērā, likumu atkārtoti pārstrādājot. Tam piekrita arī lielākā daļa Zemkopības ministrijas speciālistu, jo pēdējais likuma variants bija gauži tāls no dokumenta sākotnējā varianta.

Šobrīd lauksaimniecības likums vairs nav lielo konfliktu cēlonis frakciju, komisiju un deputātu starpā. Tas vieš cerības, ka pēc likumprojekta izskatīšanas otrā lasījumā Saeimā nevajadzētu būt radikālām izmaiņām.

“Man ir prieks, ka lauksaimniecības likuma pārveidošanas darbs rit sekmīgi,” saka ZM Ārējo sakaru departamenta direktora vietnieks Māris Sprindžuks. “Darbu pie tā jau 22. maijā pabeidza Eiropas lietu komisija un Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija un piekrita visiem ieteikumiem un labojumiem. Tagad likumprojekts, cerams, atbildīs ES prasībām, un ir pamats domāt, ka ar šādu tā variantu būs apmierināti arī zemnieki. Tas ir ideāls kompromiss.”

Rūta Bierande,
“LV” nozares redaktore

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!