• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sludinājumi un reklāma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.06.1996., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40465

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu Reģistra ziņas

Vēl šajā numurā

05.06.1996., Nr. 96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

SLUDINĀJUMI UN REKLĀMA

Izsole

Labojums

Sludinājumā, kas bija ievietots laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” 1996. gada 12. martā “Tiesu izpildītāju rīkotās izsoles” par B.Zubovičam piederošā nekustamā īpašuma, pēc adreses Strēlnieku ielā 5, pārdošanu izsolē, ieviesusies tehniska rakstura kļūda — nepareizi norādīta sākotnējā vērtība.

Pareizi jābūt: Sākotnējā vērtība ir: 500 000 latu.

Tiesu izpildītāju rīkotās izsoles nosacījumu papildinājums

Papildinājums 1996.gada 15.maija Preiļu tiesu izpildītāju kantora sludinājumam: SIA “FALCON” nekustamā īpašuma — veikala ēkas jaunbūves — pārdošana izsolē pārcelta uz 20.augustu pulksten 10.00. Piedzinējs: Līvānu pilsētas uzņēmums “Siltums”. Telefons informācijai 8-253-21620.

Maksātnespējas atzīšana

SIA “BONUS LTD” administratore — Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģijas zvērināta advokāte Ināra Endziņa paziņo, ka ar Rīgas apgabaltiesas Civillietu kolēģijas 1996.gada 16.maija lēmumu SIA “Bonus Ltd” atzīta par maksātnespējīgu. Administratore triju mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas pieņems pretenzijas no SIA “Bonus Ltd” kreditoriem.

Pretenzijas lūdzu iesniegt 414.kabinetā Pērses ielā 2, Rīgā, LV-1011, trešdienās no pulksten 10 līdz 14 vai nosūtīt SIA “Bonus Ltd” administratorei ierakstītu sūtījumu veidā uz minēto adresi.

Pēc sludinājuma publicēšanas visi SIA “Bonus Ltd” vārdā veiktie darījumi, kas izdarīti bez administratores ziņas un rakstiskas piekrišanas, tiks uzskatīti par spēkā neesošiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!