• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" Pie jums iet 15. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.09.1996., Nr. 158 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40585

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par bezdarbu augustā

Vēl šajā numurā

20.09.1996., Nr. 158

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” Pie Jums iet 15. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo aktu burtnīca dodas pie Jums ar dokumentiem, kas pieņemti no 23. jūlija līdz 20. augustam. Šajā periodā Saeimā pieņemti divi likumi: “Grozījumi Latvijas Civilprocesa kodeksā” un likums “Par atbilstības novērtēšanu”, kura mērķis ir nodrošināt vienotu kārtību produktu, procesu un pakalpojumu novērtēšanai saskaņā ar starptautiskajiem normatīvajiem aktiem.

Ministru kabinets izdarījis grozījumus vairākos tiesību aktos. Piemēram, noteikumos par bērna piedzimšanas pabalstu un bērna kopšanas pabalstu, par filmu izplatīšanu un publisku demonstrēšanu, par alkoholisko dzērienu marķēšanu, par valsts nodevu par vīzu un uzturēšanās atļauju saņemšanu, par muitas iestāžu pakalpojumu valsts nodevu, par valsts zemes nomu u.c. Trīs noteikumi attiecas uz pievienotās vērtības nodokļa maksājumiem: par kārtību, kādā personas reģistrējas kā ar nodokli apliekamās personas, par kārtību, kādā zemnieku saimniecības var nereģistrēties kā ar nodokli apliekamās personas, un par kārtību, kādā maksājams šis nodoklis par piegādātajām cukurbietēm. Pieņemti noteikumi par valsts mežierīcības organizācijas kārtību, par meža monitoringa organizācijas kārtību, par zaudējumu atlīdzināšanu mežsaimniecībai sakarā ar meža zemes transformēšanu, par maksu, kāda nosakāma par meža resursu ieguves un izvešanas atļaujām. “Narkotisko un psihotropo vielu un zāļu tranzīta noteikumi” un “Noteikumi par atļauju izsniegšanas kārtību narkotisko un psihotropo augu, vielu un zāļu izmantošanai medicīniskiem un zinātniskiem pētījumiem vai apmācības mērķiem” izdoti, lai novērstu šo vielu kontrabandu un nelegālu apriti. Adopcijas noteikumi nosaka kārtību, kādā nepilngadīgus bērnus un pilngadīgas personas var adoptēt Latvjas iedzīvotāji vai ārvalstīs dzīvojošas personas. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!