• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nāk "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - 16. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.10.1996., Nr. 168/169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40770

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par līgumu ar Slovakijas firmu par ieroču piegādi Latvijai

Vēl šajā numurā

08.10.1996., Nr. 168/169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nāk “Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — 16.burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo aktu burtnīca pie Jums dodas ar dokumentiem, kas pieņemti no 22.augusta līdz 17.septembrim. Saeima izdarījusi grozījumus likumos par dzīvojamo māju privatizāciju, par meža apsaimniekošanu un izmantošanu, par pašvaldību budžetiem, par ārvalstu ieguldījumiem Latvijas Republikā un par uzņēmumu ienākuma nodokļa atlaidi invalīdu biedrību un labdarības fondu uzņēmumiem. Ratificēti Latvijas un Igaunijas līgumi par jūras robežu un par sadarbību sociālās drošības jomā, kā arī Latvijas un Uzbekistānas līgums par ieguldījumu veicināšanu un savstarpēju aizsardzību.

Arī vairāki Ministru kabineta pieņemtie dokumenti attiecas uz finansu lietām. Tie ir noteikumi par kārtību, kādā pagarināmi komercbanku garantēto valdības kredītu atmaksas termiņi, kādā dotējami pasažieru pārvadājumi ar autobusiem lauku apvidū, kādā akcīzes nodoklis ieskaitāms valsts akciju sabiedrībai “Latvijas dzelzceļš”, kādā pašvaldībām piešķiramas mērķdotācijas teritoriālplānošanai, kā arī atsevišķu budžeta iestāžu darbinieku darba samaksas noteikumi ar sešiem pielikumiem un noteikumi par pedagogu atalgojuma un sociālā nodokļa finansējuma nodošanu pašvaldībām, kuru pielikumā ir mērķdotāciju sadalījums pa rajoniem. Noteikumi par valsts un pašvaldību sociālās aprūpes iestādēm regulē pansionātu un sociālās aprūpes centru darbību un finansēšanu, tiem ir divi pielikumi ar līgumu paraugiem, kādus noslēdz sociālās aprūpes iestāde ar personu, kura tajā uzturēsies, vai ar šīs personas aizgādni. Ministru kabinets apstiprinājis vairāku institūciju nolikumus: Latviešu valodas apguves valsts programmas koordinācijas padomes, Tulkošanas un terminoloģijas centra, Nodarbinātības valsts dienesta, Valsts hidrometeoroloģijas pārvaldes. Grozījumi izdarīti Finansu ministrijas nolikumā. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!