• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par dzīvikli Rīgā, Brīvības ialā 38. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.10.1996., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40859

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par patēriņa cenu indeksiem

Vēl šajā numurā

15.10.1996., Nr. 173

PAR DOKUMENTU

Veids: informācija

Pieņemts: 14.10.1996.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidenta Kancelejas informācija

Par dzīvokli Rīgā, Brīvības ielā 38

Atbildot uz masu mediju jautājumiem par dzīvokli Brīvības ielā 38, daru zināmu, ka:

Pamatojoties uz 1995. gada 2. novembrī pieņemtā likuma par Valsts prezidenta darbības nodrošināšanu 10. pantu, atstājot Valsts prezidenta amatu, persona, kas bijusi ievēlēta par Valsts prezidentu, no valsts saņem lietošanā vienu valsts dzīvokli.

Saskaņā ar minēto kā Valsts prezidenta Kancelejas vadītājs šī gada sākumā esmu griezies Ministru kabinetā ar mutisku lūgumu par likumā minēto garantiju nodrošināšanu.

1996. gada 13. martā Ministru prezidents A. Šķēle un finansu ministrs A. Kreituss parakstījuši rīkojumu Nr. 77, ar kuru valsts akciju sabiedrībai “Rosme” uzdots sagatavot un rezervēt likumā noteiktajām personām atsevišķus valsts dzīvokļus Rīgā, Brīvības ielā 38.

Jautājumi, kas saistās ar Valsts prezidentam paredzētā dzīvokļa remontdarbu izmaksām un tāmēm, kompensācijām iepriekšējiem īrniekiem un ēkas juridisko statusu, ne uz Valsts prezidentu, ne uz Valsts prezidenta Kancelejas vadību neattiecas.

Atbilstoši rīkojumam Nr. 77 visi izdevumi tiek segti no valsts īpašuma atjaunošanas kapitāla līdzekļiem saskaņā ar finansu ministra apstiprinātu izdevumu tāmi.

Pamatojoties uz iepriekšminēto, Valsts prezidents ir informēts par to, ka viens no Brīvības ielā 38 esošajiem dzīvokļiem varētu tikt piešķirts viņam lietošanā pēc prezidenta pilnvaru beigām likumā noteiktajā kārtībā.

Ivars Millers,

Valsts prezidenta Kancelejas

vadītājs

1996. gada 14. oktobrī

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!