• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta vizīti Apvienotajā Karalistē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.1996., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/40881

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pēc vizītēm, sarunām

Vēl šajā numurā

17.10.1996., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenta vizīti Apvienotajā Karalistē

No 11. līdz 15.novembrim Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienoto Karalisti Viņa Majestātes viesu statusā apmeklēs Latvijas Republikas Valsts prezidents Guntis Ulmanis un Aina Ulmanes kundze.

Latvijas Republikas Valsts prezidenta delegācijas sastāvā ir ārlietu ministrs Valdis Birkavs, aizsardzības ministrs Andrejs Krastiņš, satiksmes ministrs Vilis Krištopans un mežu valsts ministrs Arvīds Ozols.

Valsts vizītes programmā paredzēta tikšanās ar Viņas Majestāti karalieni Elizabeti II, premjerministru Džonu Meidžeru, ārlietu un sadraudzības lietu valsts sekretāru Malkolmu Rifkindu.

Sarunu laikā delegācija apspriedīs jautājumus, kas skar politiku un aizsardzību, kā arī divpusējās un daudzpusējās attiecības.

Nozīmīga vizītes sastāvdaļa vērsta uz ekonomisko attiecību attīstīšanu starp Latviju un Apvienoto Karalisti. Šajā sakarā Valsts prezidentu oficiālajā vizītē pavadīs Latvijas Republikas ekonomisko institūciju pārstāvji, kā arī uzņēmēji.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!