• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sludinājumi un reklāma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.11.1996., Nr. 184/185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/41156

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Vēl šajā numurā

01.11.1996., Nr. 184/185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

SLUDINĀJUMI UN REKLĀMA

Diabēta dienā, 10. novembrī

Latvijas Diabēta asociācija un Pasaules veselības organizācijas Latvijas pārstāvniecība ielūdz cukura diabēta pacientus un visu specialitāšu ārstus uz Pasaules diabēta dienai veltītu pasākumu Rīgā 10. novembrī no pulksten 10 Rīgas Latviešu biedrības namā. Ikvienam būs iespēja bez maksas noteikt glikozes līmeni asinīs, noklausīties lekcijas par cukura diabētu, saņemt endokrinologa konsultāciju, dažāda veida informāciju par Latvijas Diabēta asociāciju un pasaulē pazīstamu firmu piedāvājumiem cukura diabēta pacientiem, kā arī iegādāties saldumus cukura diabēta pacientiem, paškontroles līdzekļus, izglītojošus un informatīvus materiālus par to, kā dzīvot ar diabētu, piedalīties “laimes akā”. Uzziņas darba dienās no pulksten 15 līdz 17 pa tālruni Rīgā 378231.

Izsole

Likvidējamā valsts uzņēmuma “Gulbenes rajona valsts siltumtīklu uzņēmums” likvidācijas komisija paziņo, ka tiek izsludināta likvidējamā valsts uzņēmuma “GULBENES RAJONA VALSTS SILTUMTĪKLU UZŅĒMUMS”, kura juridiskā adrese ir Skolas ielā 1a, Gulbenē, pārdodamās mantas izsole.

Izsole notiks 1996. gada 23. novembrī pulksten 11 Rīgā, Nometņu ielā 59.

Izsolē tiek piedāvāta nekustamā manta — metāla angārs, kas atrodas “Ražuļos” (Smārdes pagasts, Tukuma rajons).

Mantas izsoles sākumcena — Ls 4000.

Maksāšanas līdzeklis izsolē — lati.

Dalībnieku reģistrāciju veic uzņēmuma likvidācijas komisija Rīgā, Nometņu ielā 59, līdz 1996. gada 21. novembrim pulksten 17, katru ceturtdienu no pulksten 15 līdz 17.

Ar izsoles noteikumiem var iepazīties Rīgā, Nometņu ielā 59.

Tālruņi uzziņām: 614715, mob.tel.345131.

aksātnespējas atzīšana

Ar Latgales apgabaltiesas 1996. gada 4. oktobra lēmumu ir atzīta Daugavpils rajona Eglaines pagasta i/u “VANAGS”, reģistrācijas Nr.150200549, maksātnespēja.

Kreditoru pretenzijas pieņem tiesas ieceltā administratore K.Komļeva Daugavpilī, Rīgas ielā 18, triju mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!