• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sludinājumi un reklāma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.11.1996., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/41218

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zīmoga atsaukums

Vēl šajā numurā

08.11.1996., Nr. 189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

SLUDINĀJUMI UN REKLĀMA

Maksātnespējas atzīšana

Ar Vidzemes apgabaltiesas 1996.gadā 1.oktobra lēmumu kooperatīvā sabiedrība “DAUGUĻI” Valmieras rajona Dikļu pagasta “Amatniekos” ir atzīta par maksātnespējīgu. Par sabiedrības “Dauguļi” administratoru ir iecelts Harijs Kabānovs. Kreditoru pretenzijas iesniedzamas trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas Rīgā, Jāņa ielā 6.

Maksātnespējas atzīšana

Ar Rīgas apgabaltiesas civillietu tiesas kolēģijas 1996. gada 17. septembra lēmumu SIA “LAINE–S”, juridiskā adrese Sigulda, Ausekļa iela 5, kas reģistrēta LR Uzņēmumu reģistrā 19.11.92. ar reģ.Nr. 010307073, ir atzīta par maksātnespējīgu un kreditoru pretenzijas piesākamas triju mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas. Kreditoru pretenzijas nosūtīt administratoram Rīgā, Tērbatas ielā 63/65, advokāta Granta birojs.

SIA “LAINE–S”

administrators E.Rubenis

Bankrota atzīšana

Ar Latgales apgabaltiesas 1996. g.24 septembra spriedumu SIA “DEKLONS” (reģ.Nr. 150300274 no 1991. gada 21. decembra) Daugavpilī, Ventspils 70, ir atzīta pa bankrotējušu. Kreditoru pretenzijas pieņem tiesas ieceltais administrators R.Vaišļa Daugavpilī, 18. novembra ielā 161, 405. kab., triju mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Pretenzijas, iesniegumi, kuri tiks iesniegti pēc noteiktā laika, tiks apmierināti no pāri palikušās mantas summas pēc laikā iesniegto kreditoru prasību apmierināšanas.

SIA “DEKLONS”

administrators R.Vaišļa

Diabēta dienā, 10. novembrī

Latvijas Diabēta asociācija un Pasaules veselības organizācijas Latvijas pārstāvniecība ielūdz cukura diabēta pacientus un visu specialitāšu ārstus uz Pasaules diabēta dienai veltītu pasākumu Rīgā 10. novembrī no pulksten 10 Rīgas Latviešu biedrības namā. Ikvienam būs iespēja bez maksas noteikt glikozes līmeni asinīs, noklausīties lekcijas par cukura diabētu, saņemt endokrinologa konsultāciju, dažāda veida informāciju par Latvijas Diabēta asociāciju un pasaulē pazīstamu firmu piedāvājumiem cukura diabēta pacientiem, kā arī iegādāties saldumus cukura diabēta pacientiem, paškontroles līdzekļus, izglītojošus un informatīvus materiālus par to, kā dzīvot ar diabētu, piedalīties “laimes akā”. Uzziņas darba dienās no pulksten 15 līdz 17 pa tālruni Rīgā 378231.

Izsole

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesu izpildītāju kantoris 1997.gada 4.janvārī rīko pirmo nekustamā īpašuma izsoli. Tiks izsolīts atbildētājam Viktoram Žeļezņakovam piederošais trīsistabu dzīvoklis, kura kopējā platība ir 54,31 m2, dzīvojamā platība ir 37,75 m2. Dzīvokļa sākotnējā vērtība — Ls 1524.

Īpašuma atrašanās vieta — Rīgā, Dzelzavas ielā 97–50.

Visām personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas tiesības līdz izsoles dienai.

Personām, kas vēlas piedalīties izsolē, ir jāiemaksā nodrošinājuma summa Vidzemes priekšpilsētas tiesu izpildītāju depozīta kontā. Nodrošinājuma summa ir 10% no dzīvokļa sākotnējās vērtības.

Sīkāku informāciju var iegūt tiesu izpildītāju kantorī Rīgā, Antonijas ielā 6, 3. stāvā, 31.kab., tālr.7332786.

Izsole

Likvidējamā valsts uzņēmuma “VALMIERAS LAUKTEHNIKA” likvidācijas komisija paziņo, ka 1996.gada 7.decembrī pulksten 10 Valmierā, Cempu ielā 8, tiek rīkotas likvidējamā uzņēmuma nekustamās un kustamās mantas atklātas izsoles:

1. Nekustamā manta — inženiertehniskās ēkas, būves un nepabeigtā celtniecība;

2. Kustamā manta — tehnoloģiskās iekārtas, transports un inventārs.

Dalībnieku reģistrāciju veic sabiedrība “Vesta konsultants” darbdienās no šī sludinājuma publicēšanas dienas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” līdz 6.decembrim pulksten 17 Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 15, 7.stāvā, un 7.novembrī no pulksten 10 līdz 12 Valmierā, Cempu ielā 8. Informāciju var saņemt darbdienas sabiedrībā “Vesta konsultants”, tālr. 7320939, 7323608.

Izsole

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesu izpildītāju kantoris 1997.gada 4.janvārī rīko pirmo nekustamā īpašuma izsoli. Tiks izsolīts atbildētājai Annai Krušeļņickai piederošais trīsistabu dzīvoklis, kura kopējā platība ir 60,03 m2, dzīvojamā platība ir 43,30 m2. Dzīvokļa sākotnējā vērtība ir Ls 1540.

Īpašuma atrašanās vieta — Rīgā, Lielvārdes ielā 137–57.

Visām personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas tiesības līdz izsoles dienai.

Personām, kas vēlas piedalīties izsolē, ir jāiemaksā nodrošinājuma summa Vidzemes priekšpilsētas tiesu izpildītāju depozīta kontā. Nodrošinājuma summa ir 10% no dzīvokļa sākotnējās vērtības.

Sīkāku informāciju var iegūt tiesu izpildītāju kantorī Rīgā, Antonijas ielā 6, 3.stāvā, 36.kab., vai pa tālr.7332786.

Precizējot iepriekš publicēto

“Latvijas Vēstneša” 1996.gada 181.numura 8.lappusē diviem sludinājumiem par LVU Bauskas konservu fabrikas “ZEMGALE” un LVU “VECUMNIEKU MELIORATĪVĀS CELTNIECĪBAS VALSTS UZŅĒMUMS” mantas rīkotām izsolēm virsraksti, ka tās ir tiesu izpildītāju rīkotās izsoles, neatbilst īstenībai, t.i. šīs izsoles rīko SIA juridiskās firmas “Līkopi” likvidācijas komisija.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!