• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.01.1997., Nr. 1/2 https://www.vestnesis.lv/ta/id/41769

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

03.01.1997., Nr. 1/2

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Konkursi

Valsts zemes dienests izsludina konkursu uz vakantu ierēdēņa amata vietu: — LR Valsts zemes dienesta pakļautībā esošās Liepājas nodaļas vadītāja amatu.

Amata pretendentiem nepieciešama augstākā izglītība nozarē (zemes ierīcība, ģeodēzija), pieredze vadošā darbā, t.sk. zemes reformas un privatizācijas procesu realizācijā, valsts ģeodēzisko tīklu atjaunošanā un papildināšanā, valsts zemes ierīcības un uzmērīšanas darbu izpildes organizācijā, nekustamo īpašumu vērtēšanas sistēmas izveidošanā un tās darbība nodrošināšanā, nekustamo īpašumu kadastra izveidošanā un ieviešanā, ar to saistīto datu bāžu izveidošanā, valsts, juridisko un fizisko personu nodrošināšanā ar nepieciešamo nekustamā īpašuma kadastra ģeogrāfisko informāciju, zemes pārraudzībā un zemes lietošanas kontrolē, svešvalodu zināšanas, pieredze sadarbībā ar ārzemju partneriem un starptautisku projektu vadīšanā, un jāatbilst likuma “Par valsts civildienestu” 6.panta prasībām.

Pretendenti tiek aicināti iesniegumam pievienot CV ar konkrētām ziņām par iepriekšējo darbu un izglītību apliecinošus dokumentus.

Pieteikumi jāiesniedz divdesmit dienu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas Rīgā, 11.novembra krastmalā 31, 412.kabinetā, tālr. 7-228193.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!