• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Ministru prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.1997., Nr. 56/57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42361

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Valsts prezidenta

Vēl šajā numurā

25.02.1997., Nr. 56/57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Ministru prezidenta

— Vācijas vēstnieks Horsts Veizels

Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Piektdien, 21.februārī, Ministru prezidents Andris Šķēle un Vācijas Federatīvās Republikas vēstnieks Horsts Veizels parakstīja nolīgumu par savstarpēju atbrīvošanu no nodokļiem starptautiskajos pārvadājumos ar autotransportu (autotransporta līdzekļi tiek uz vienu gadu atbrīvoti no transporta līdzekļu ikgadējās nodevas). Abi valstsvīri parakstīja arī līgumu par nodokļu dubultās uzlikšanas novēršanu ienākumu un kapitāla nodokļiem (ienākuma un kapitāla nodokļi būs jāmaksā tikai vienā valstī).

“LV” informācija


— Zviedrijas vēstnieks Hanss Magnusons

Piektdien, 21.februārī, pie Ministru prezidenta Andra Šķēles viesojās Zviedrijas Karalistes vēstnieks Latvijā Hanss Magnusons. Sarunas sākumā vēstnieks apsveica A.Šķēli ar atkārtotu apstiprināšanu Ministru prezidenta amatā un jaunās valdības darba uzsākšanu. Tika pārrunāti ES un NATO paplašināšanas jautājumi. A.Šķēle apliecināja, ka Latvijas valdība darīs visu, lai maksimāli atbilstu Eiropas un Transatlantijas ekonomiskajām un drošības struktūrām.

H.Magnusons izteicās, ka starp Rīgā rezidējošiem Eiropas valstu vēstniekiem valda viedoklis, ka pēdējā gada laikā Latvija ir veikusi lielu darbu, lai izpildītu ES paplašināšanās kritērijus. Vēstnieks atzina, ka abu valstu sadarbība risinās sekmīgi — šā gada vasarā varētu tikt ieviests bezvīzu režīms starp abām valstīm un nākošajā gadā gaidāma regulāra prāmju satiksme starp Latviju un Zviedriju.

Ministru prezidents apliecināja, ka Latvijas valdības veicinās likumdošanas sakārtošanu, lai tā atbilstu bezvīzu režīma ieviešanai ne tikai ar Ziemeļeiropas valstīm, bet arī ar Šengenas līguma valstīm.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!