• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.03.1997., Nr. 66/67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42521

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi. Notāru, tiesu ziņas. Konkursi

Vēl šajā numurā

06.03.1997., Nr. 66/67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Konkursi

Latvijas Republikas Valsts Zemes dienests aicina pieteikties pretendentus uz vakantu LR Valsts Zemes dienesta Preiļu rajona nodaļas vadītāja ierēdņa amata vietu

Gaidām pretendentus ar augstāko izglītību nozarē, pieredzi vadošā darbā, t.sk. zemes reformas un privatizācijas procesu realizācijā, prasmi plānot, organizēt un analizēt iestādes un pakļauto darbinieku darbu, kā arī pretendentiem jāatbilst LR likuma “Par valsts civildienestu” 6. panta izvirzītajām prasībām.

Priekšroka tiks dota tiem pretendentiem, kuriem būs skaidra iestādes attīstības tālākā virzība zemes reformas realizācijā atbilstoši izvirzītajiem Valsts zemes dienestam uzdevumiem.

Pretendenti tiek aicināti iesniegumam pievienot CV ar konkrētām ziņām par iepriekšējo darbu un izglītību apliecinošus dokumentus, kā arī Preiļu rajona nodaļas turpmākās darbības un attīstības programu, pildot Valsts Zemes dienestam noteiktos uzdevumus.

Pieteikumi jāiesniedz divdesmit dienu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas, Rīgā, 11.Novembra krastmalā 31, 412.kabinetā, tālrunis 7228193.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!